Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

8 Sanningar

Av Soran Ismail - 14 februari 2009 16:34

Jag har tydligen blivit "utmanad" av fairy att berätta 8 sanningar om mig själv. Jag brukar generellt inte ställa mig positiv till utmaningar av det här slaget, men för all del.


1. Jag älskar mjukost. Mildas mjukost såklart, inte någon annan. Varje gång någon säger att de har mjukost hemma, och så visar det sig vara något annat märke än just Milda så blir jag ledsen i hjärtat. Det är inte så att "jag tycker att det är gott" utan min kärlek till innehållet i den här tuben är osund. Utan problem slänger jag i migen tub på 200 g på en kväll, om det bara finns tillräckligt med bröd.

Ibland får man frågan "vilka tre saker skulle du ta med till en öde ö"? Det är alldeles för svårt att svara på, men jag vet att mjukost skulle vara en av de tre i alla fall. 


2. Jag blev av med oskulden när jag var 20 år. Tjugo och ett halvt, närmare bestämt.


3. När jag var liten så hade jag ett gosedjur som hette pricken. Precis som min favoritbarnbok. Men min var inte en kanin, det var en vit hund med svarta prickar på. Lämpligt nog. Det följde mig överallt. Pricken hängde med till de tidiga tonåren, i alla fall tills jag var 14 så låg han i min säng med mig.

När jag var riktigt liten (6-7 år) så brukade jag lägga mig på mage, med honom under min lilla pojkpenis. Jag förstod inte alls varför, men det kändes väldigt skönt.


4. Min far har alltid pushat för att jag ska lära mig läsa/räkna i tidig ålder. När jag var 5 läste jag barnböckerna själv. 


5.  Kanske inte rätt dag att säga det på (Alla Hjärtans Dag) men jag har aldrig vart lyckligt kär. Jag har alltså aldrig haft en flickvän. Eller, det är inte riktigt sant. I årskurs fyra frågade en vän chans på en tjej åt mig, hon sa ja. Vi var "ihop" i en vecka men sa inte ett ord till varandra, sedan gjorde hon slut via vykort. Hon la det i min bänk och hade inte ens anständigheten nog att betala porto.


6. Jag kollar alltid, alltid bakom duschdraperiet för att vara säker på att det inte är någon där. Det är väl vad man kan kalla för en "tvångstanke". 


7. Jag har "hängt" med Terror-Tommy när jag följde med en  vän på en djurgårdsmatch när jag var ca 11-12 år gammal. 


8. Jag lärde mig spela gitarr när jag var 15 för att jag var olyckligt kär i en tjej och jag tyckte att jag gjorde precis allting rätt, men hon var ändå inte intresserad. Ok, "vad mer gillar tjejer", tänkte jag. Killar som spelar gitarr såklart. Så då satt jag och övade tre-fyra timmar per dag tills jag lärde mig ett par låtar. Om det fungerade? Sjävklart inte, men nu kan jag spela gitarr i alla fall. Så helt dumt var det inte.


Några av de där sanningarna visste ni säkert om ni har följt mig ett tag, några är nya. Tanken är att man ska utmana nya personer nu, men jag gör så här istället. Jag utmanar er. Mina läsare. Skriv 8 sanningar om er själva i kommentatorsfältet, så lär vi känna varandra lite bättre. 

 
 
Ingen bild

Flop

14 februari 2009 16:48

Jag har också "tvångstankar", det har nog nästan alla. En sak jag alltid måste göra är att jag måste alltid pausa ett youtube klipp just innan det slutat. Osv...

 
Ingen bild

Maja

14 februari 2009 17:05

1. När jag var 14 år intervjuade jag Zlatan i "lilla sportspegeln" och blev väldigt poppis i skolan efter det. Det varade i en vecka.

2. I julas ville jag känna mig som en bättre männsika så jag skaffade ett fadderbarn i Togo.

3. Jag är vegetarian av miljöskäl.

4. För två år sedan hade jag en depression. Året därpå var det bästa i mitt liv.

5. Jag var rädd för de flesta barnprogrammen när jag var liten, t.e.x "Ika i rutan", "Pippi pelikan", Simpor och grodfötter", "Skrotnisse och "Tårtan".

6. Jag har heller aldrig varit lyckligt kär.

7. Igår var jag på väg hem med tunnelbanan efter en utekväll. Jag var jättetrött så jag somnade och lyckades åka förbi min station tre gånger.

8. Jag ska se dig och Johan Glans live på Norra Brunn i början av april.

Ha det fint!


 
hanna

hanna

14 februari 2009 17:16

1. Har aldrig varit kär, eftersom jag inte vågar bli det. Är rädd för att bli ledsen

2. Har väldigt svårt för att vara seriös och flummar och flamsar ofta bort seriösa och allvarliga stunder.

3. Är innerst inne alldeles för självgod för mitt eget bästa.

4. Har svårt för att be om hjälp, vill klara allting själv.

5. Otroligt lättroad.

6. Matlagning och sång är inte mina starkaste sidor.

7. Tycker att sova är underskattat.

8. Lätt att lära känna men svår att komma nära.

http://www.smartatankar.blogg.se

 
josefin

josefin

14 februari 2009 17:32

1. Det händer ofta att jag skalar en apelsin eller clementin som jag egentligen inte vill äta, bara för att jag tycker att skalandet är så roligt.

2. Jag får perioder av allt. Perioder då jag bara kan lyssna på ett band, äta en maträtt eller göra saker i vissa ordningar innan jag går och lägger mig. Just nu har jag en Bon Iver-period men vill inte tröttna så jag bryter av med Fleet Foxes och Nico.

3. Jag har spelat fiol i elva år men är värdelös ändå. Jag slutade för två år sen och har sen dess inte packat upp den.

4. Jag är helt rotlös. Jag kan itne svara på frågan var jag kommer ifrån, alls. Isåfall uppger jag bara tillfällig bostadsort och vilka länder som dominerar mina gener.

5. Jag vill jobba med bistånd när jag gått ur gymnasiet. Först volontera några år, sen plugga och sen jobba med en bra och vettig biståndsorganisation.

6. Jag hatar alliansen. Den enkla anledningen är att dom förstört all solidaritet det här landet haft.

7. Jag har en väldigt ohälsosam relation till skolan. Får jag inte mvg kan jag gråta en hel dag. Det har hänt ganska många gånger att jag gått ner mig fullständigt för ett mvg-.

8. Jag kan inte gå normalt, jag glider, hoppar och dansar istället. Det är mycket roligare så!

http://josefinsfotoblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Häni

14 februari 2009 17:34

1. Jag hatar sprutor och blod och tänker jag på det så blir jag helt stel.

2. Jag är mörkrädd i sinne.

3. Jag är alldeles för besatt av att allt ska vara perfekt. Jag vill att alla stolar ska vara indragna vid bordet, en matta får inte ligga snett, filtar ska vara ihopvikta osv. Tvångstankar.

3. Jag har aldrig använt tobak och planerar inte att göra det någon gång heller.

4. Jag kan inte vissla.

5. Jag har varit kär, men aldrig lyckligt. Därför har jag aldrig vågat ta ett förhållande ett steg längre, och därför gissar jag att jag kommer vara ensam förevigt.

6. Jag hatar den mesta svenska musiken, och då menar jag låtar som är på svenska.

7. Jag har humörsvängningar. Och då menar jag ordentliga!

8. Jag rodnar aldrig, men jag känner direkt när jag egentligen skulle rodna eftersom jag blir kokhet. Men röd om kinderna blir jag aldrig!

 
Sofia

Sofia

14 februari 2009 17:35

1. Jag har varit kär en gång, men det tog slut för drygt två och ett halvt år sedan och sen dess har jag inte ens varit nära någon annan människa på det sättet.

2.Jag är rädd för att misslyckas

3.Jag har svårt att repa mig efter ett misslyckande, som t.ex att jag kuggade för lite mer än en vecka sedan på min uppkörning, jag mår fortfarande lite dåligt när jag tänker på det.

4.Jag har fruktansvärt dåliga nerver, trots att det inbte finns någon direkt anledning.

5. jag är född på min storebrors 2-års-dag. Alltså har jag aldrig haft en egen födelsedag.

6.Jag har aldrig testat att röka eller snusa, men har trots det en ganska bestämd åsikt om att det inte är något för mig ändå.

7.Jag skulle HEMSKT gärna vilja träffa dig och nästa gång jag ser dig live ska jag nog se om jag vågar gå fram och säga att du är bra.

8.Jag har en grå-vit katt som egentligen är en perser, emn eftersom hon hade så mycket knutor har vi varit tvungna att raka henne på kroppen. Nu ser hon ut som Gollum.

http://sofiapia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

e

14 februari 2009 17:38

åh, det skulle iallafall ha charmerat mig om någon hade spelat gitarr. det är ju typ det finaste som finns

 
Ingen bild

Anonymförjagärfegmengilladeidén

14 februari 2009 17:53

1. Inatt "strulade" jag för första gången med en kille, nu är jag hjärtkrossad och äcklad av mig själv för att jag Inte känner mig smutsig.

2. Jag har svårt att lita på individer men den jag litar mest på i hela världen är min katt.

3. Jag ljuger ofta men vet inte varför.

4. Jag lyssnar på "snuskiga" låtar som ett uppror mot mitt ex.

5. Jag skyller min depression på mitt ex.

6. Jag har sett min mamma gett upp och sedan klättrat upp igen. Jag är stolt över henne fast jag står oftast inte ut med henne.

7. Ibland tror jag att jag inte gillar vanilj bara för att jag vill vara märkvärdig.

8. Min blyghet, min förmåga att skratta utan anledning, att jag hellre skuttar än går och att jag inte sminkar mig eller rakar benen är det som jag är mest stolt över med mig själv.

 
Camilla

Camilla

14 februari 2009 17:55

1. Jag har otroligt lätt till skratt. Jag skrattar flera gånger om dagen, vilket borde innebära att jag kommer leva väldigt länge (hoppas bara att man är klar i huvudet ;D).Detta betyder självklart att jag kollar mkt på stå upp komik och andra humorprogram. För låt oss inse, utan skratt, otroligt tråkigt liv.

2. Jag krockade med skolans bil i torsdags förra veckan, är fortfarande lite skakig efter det men alla klarade sig tack och lov.

3. Jag är lite smått förtjust i dig Soran. Jag har läst din blogg då och då, jag insåg ganska snabbt att ditt sätt att tänka är mycket intressant, så det är din hjärna och din personlighet som jag är förtjust i. Eller det har utvecklats, för när man väl blir förtjust i ens "hjärna" upptäcker man andra saker hos en person. Något som gjorde att jag insåg det var när du hade en kavaj, t-shirt(tror jag) och en sjal ovan på så blev du fantastiskt het.

4. Har blivit mammig. Flyttade nämligen i höstas 100 mil från mitt kära Halmstad och min kära familj. Strax efter insåg jag hur mycket mamma fattades. Speciellt när man har sina längta hem dagar.

5. Jag har aldrig varit riktigt kär. Har varit förtjust men inte mer. Detta betyder att jag heller aldrig haft en riktigt pojkvän, ingen som man skulle kalla för pojkvän.

6. Jag blev av med oskulden när jag var 11 år vilket är ofantligt ungt jag vet men är man ung och dum så är man. Funderar dock på om man slutar vara "i skuld" om man inte haft sex sedan dess och jag är nu 19 år.

7. Första gången jag flög var för snart ett år sedan. Jag flög från Kastrup till Arlanda. Har aldrig flugit längre än det sedan dess. Skulle dock vilja eftersom min ena dröm är att en dag åka jorden runt.

8. I min klass (jag studerar till teckenspråkstolk) brukar vi tala om vilka vi ska gifta oss med, det kan vara Mattias Weinhandel och andra kändisar. För mig är det Johan Glans och du. Ni är intellektuellt
tilltalande, har årets bästa humor ( som du kanske förstår sedan innan är mycket viktigt för mig) och det är inte helt fel att kolla på er heller. Detta betyder inte att det är super allvar det är något vi säger på skoj, så tro inte att jag är någon stalker eller något liknande.

Trevlig helg!

http://www.clamydea.blogg.se

 
Ingen bild

Häxan Surtant

14 februari 2009 18:10

Ha, Stefan Sundström har en låt på gitarrtemat som går typ: "Men jag tackar ändå Signe för att jag skaffade gitarr. Annars hade jag gått kvar och sörjt och odlat längre barr."

 
Emjo

Emjo

14 februari 2009 18:26

Jag skrev ner mina sanningar i min egen blogg... om det är intressant så kan man ju läsa dom där.

http://www.emjo.bloggagratis.se

 
Anna Sjödin

Anna Sjödin

14 februari 2009 18:27

Först och främst Glad alla hjärtansdag Soran och alla er läsare som inte heller har något liv...

1. Är enligt mitt horoskop duktig på sex och otroligt spontan, speciellt om det är en kille jag inte har en aning om vem det är...

2. Säger vad jag tycker om allt, trots att jag inte har en aning om vad det är jag talar om...

3. Vill alltid vara i ett förhållande men när jag väl har ett så vill jag bort från det i första sekund.

4. Skäms över mitt val av gymnasium

5. Är otroligt intresserad av politik och säga vad jag tycker men bara för att frustrera så vänder jag gärna på mina egna åssikter för att starta en rolig konversation...

6. Mitt liv går nu ut på att se klipp med komiker som jag sett för många gånger på youtube, gå ut med hunden och ha lite underliga pratstunder med folk jag känt i evigheter men aldrig pratat med i verkligheten...

7. NÄr jag var liten trodde jag att man som metreolog kunde bestämma över vädret, vilket då var det jag ville bli som stor. Detta trodde jag på tills jag gick i andra/tredje klass...

8. Har suttit och funderat på den här listan i mer än 20min och på en gång jag trycker på "skicka kommentar" kommer jag komma på en grej som borde vara ett måste att ha med...

Hm... Det får nog vara allt. Soran, du lär aldrig orka läsa igenom allt detta

http://onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anja

14 februari 2009 18:33

hehe, trodde du var oskuld fortfarande, missade det :D

 
Therese

Therese

14 februari 2009 18:43

Jaha, då ger vi det här ett försök då.

1. När jag hör namnet "Aslög" smakar det hallonkräm och mjölk och luktar fritids.

2. Om jag var tvungen att välja mellan att presentera en uteliggare som luktar jord och annan lort och som bara har tre tänder eller en kannibal som rymt från fängelset som min livskamrat för mina föräldrar, då skulle jag välja kannibalen som då kanske skulle fatta intresse för min mor och äta upp henne.

3. Om jag var tvungen att välja mellan att ha tre ögon eller 17 tår på varje fot skulle jag välja tre ögon. Och för skojs skull skulle jag ha det tredje ögat på sidan av halsen.

4. Jag fyller aldrig mer än 18 år. Så i år är jag därför född -91. Det lustiga är att ingen har ifrågasätt det än.

5. En gång gick jag på strippklubb, det var helt fruktansvärt. Jag skrattade så jag höll på att trilla av pinn.

6. Jag har ganska (läs: väldigt) livlig fantasi.

7. När jag är ensam brukar jag roa mig med att skratta åt mig själv.

8. Jag är människans motsvarighet till snigeln: Dryyyyg. (Eller lååååångsam om det är ett bättre ord.)

Have a nice evening!

http://kamtroll.blogg.se

 
Emma The Queen

Emma The Queen

14 februari 2009 18:46

Tja! Jag skrev precis en kommentar där du hade tänkt analysera kommentarer, men jag gillade den här utmaningen.

1. Jag har tyvärr varit kär flera gånger, men det har aldrig varit besvarat. Eller en gång har det varit besvarat, men båda var fega så det hände inget mer förutom lite "kyssar" eller hur man ska kalla det.

2. Jag kan inte sluta bita på läpparna, det har jag alltid gjort och jag kommer nog aldrig sluta heller. Om det inte finns något att bita bort från läpparna så biter jag på tungan eller i kinderna istället. Det låter säkert jätteäckligt, men prova så får du se hur kul det är!

3. Jag tycker att det är assexigt när två killar kysser varandra, så att se dig och Magnus i Parlamentet var inte helt fel! Brokeback mountain var inte heller så pjåkig.

4. Jag spelar saxofon och gitarr och jag och min kusin som är kontrabasist startade upp en duo som hette "Lost", men vi repade typ en enda låt innan projektet hamnade på hyllan.

5. Min familj har i alla år kallat mig för "Blixten". Jag är nog bland de segaste människorna i Sverige, därav namnet. När jag var liten och jag och min syster (tvillingsyster til och med) blev hämtade på dagis/skolan så var jag obligatoriskt alltid ca. 200 meter bakom min familj när vi gick hem. Jag stannade ofta för att samla på pinnar, titta på myror och sniglar eller titta på avstängda fontäner på vintern.

6. I åttan var jag äckligt kär i min musiklärare, så jag började spela piano för att framstå som värsta musiknörden, vilket jag trodde han tyckte om. Det var inte kul att spela piano, så jag slutade i smyg. Nu några år senare har det visat sig att han är homosexuell. Det stod klart och tydligt för mig när jag stötte på honom under pridefestivalen i somras. Han var där med en kille.

7. Jag älskar verkligen skräckfilmer och om jag fick skulle jag kunna kolla på det hela dagarna. Saw-seiren är min favorit och Tobin Bell (han som spelar Jigsaw) är riktigt het för att vara typ 67 år gammal.

8. Jag HATAR att städa och plocka undan efter mig. Så som du har beskrivit hur det är i din lägenhet kommer nog min lägenhet se ut när jag flyttar hemifrån. När mamma ber mig städa får jag typ ont i magen och tårar i ögonen. Sen har jag även ett otroligt dåligt minne, så jag glömmer det mesta.

Där har du lite uppgifter om mig!


http://emmzangurl.blogg.se

 
Ingen bild

sandra

14 februari 2009 18:48

Du är så underbar Soran!

 
andrea

andrea

14 februari 2009 18:54

1. Har heller aldrig varit lyckligt kär, eller tillsammans med någon.

2. Skrev dagbok regelbundet fram tills för ett år sedan.

3. Jag är extremt slarvig med värdefulla saker. T ex fick jag ett halsband av pappa när jag fyllde 15. Det tappade jag bort, och köpte ett nytt själv utan att säga ngt till honom. Nu är även det halsbandet borta. Sedan fick jag en Calvin Klein-klocka för 3000 kr i julklapp. Mamma sa "Tappar du bort den, får du ingen ny. Då kan jag inte ge dig ngt mer av det här värdet, förstår du? Jag har redan svårt att lita på dig med sådana här saker." En fredag en månad senare glömde jag klockan på en bänk i skolans gymnastiksal. Jag planerade att rymma om den inte låg kvar på måndagen, men tack och lov gjorde den det. Jag berättade aldrig för mamma...

4. Jag började laga mat när jag var tio.

6. Gick i sprut- och blodprovsterapi.

7. Jag raderar hälften av alla mina blogginlägg för att jag inte tkr att de är bra nog.

8. Jag älskar klassisk musik.

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

14 februari 2009 18:58

1. Från barnsben upp tills för några år sen kunde jag slänga iväg lite vita lögner här och där, oftast i samband med att jag inte hade tid med något jag lovat att göra med någon annan, eller inte lust helt enkelt. Istället för att säga nej och bara stå för det kunde jag ljuga om att jag hade varit tvungen att städa rummet och därför inte hann, eller att mina föräldrar ville ha mig hemma just nu till exempel. Jag har tappert övat på att öka sanningshalten och skippa bortförklaringarna i samband med ett nej vilket innebär att jag nu är bortförklaringsmotståndare även om jag själv säkert släpper någon groda då och då.

2. När jag var liten älskade jag serien Melrose Place och rockbandet Bon Jovi mer än något annat. Jag och min dåvarande bästis brukade spendera timmar på telefon varje kväll och låtsas vara de här karaktärerna från Melrose Place eller bandmedlemmarna i Bon Jovi. Några från Baywatch fick vara med också. De var våran värld. Ett samtal kunde låta typ "Hej det är Richie Sambora (gitarristen i Bon Jovi), kan jag få prata med Jake (mc-snyggingen som äger Hooters i Melrose place)?" och då fick han det och sen bad Jake att få prata med någon annan och så skapades värsta såpan i våra telefonsamtal som jag och min bästis dessutom var med i. Så sen kunde Mitch (Baywatch) be att få tala med Linda och då kanske han sa till mig att Heather (Locklear som då var med i Melrose Place) tyckte att jag skulle gå ut med David (keyboardisten i Bon Jovi). Det blev mer och mer komplicerat med tiden som i riktiga såpor och någonstans där la vi ner konceptet som vilken Aaron Spelling-produktion som helst med skillnaden att vi inte heller kom med en ny såpa en kvart senare. Sådär då mamma och pappa, då vet ni varför vi pratade så mycket i telefon med dörren stängd.

3. När jag var liten hade jag en period då jag verkligen trodde att leksaksaffären sålde riktiga trollspön. Jag måste ha övertygat mig själv och i flera dagar (mycket lång tid för en liten flicka) hade jag fantiserat om det där trollspöet och vad jag skulle kunna göra när jag hade det. Så jag bad mamma och pappa att gå dit med mig på lördagen som kom och de frågade lite om det här trollspöet och sa att de skulle följa med mig till leksaksaffären på lördag. Jag var helt säker på att trollspöet existerade och jag deklarerade stolt för mina föräldrar att "det är ett riktigt trollspö". Så kom lördagen och mina föräldrar sa att vi skulle iväg på någonting som jag inte längre kommer ihåg men de sa iallafall att vi skulle till leksaksaffären efteråt. När vi kommer hem till lägenheten igen är det stängningsdags för leksaksaffären och då får jag panik så mina föräldrar (eller om det bara var en av dem) fick snällt följa med mig i flygande språng till affären som låg väldigt nära där vi bodde. När vi kommer dit ska de just stänga, jag har för mig att de släckt lamporna och allt men de lät väl oss gå in iallafall. Jag letade och letade och kommer ihåg att mamma eller pappa frågade mig "är du säker på att det finns ett sånt där trollspö" eller något liknande och jag fick ge mig. Jag gick hem utan trollspö den dagen. Fan vad det sved.

4. Jag har ärvt en sida från en av mina älskade föräldrar som innebär att om jag pratar med någon och den personen går så måste jag börja prata mycket mer precis när personen just ska iväg. Eftersom denna älskade förälder gör likadant med mig så vet jag precis hur jobbigt det är att bli utsatt för om tåget går om en minut men jag vet också hur svårt det är att bara säga hejdå till en person som ska iväg. Det är som att jag ska överkompensera allt jag troligen har missat i samtalet tills dess eller nåt, skulle gärna höra en psykologs teori på det. Så nu övar jag på att säga "hejdå", "nu lägger vi på" eller något i den stilen.

5. Jag hatar kaviar. Då pratar jag om kalles kaviar på tub eller liknande. Jag skäms över att folk från andra länder kan få för sig att alla svenskar inklusive jag äter skiten. BLÄ.

6. Jag älskar hundar. Jag älskar, älskar, älskar hundar. När jag ser en hund på tv kastar min mun automatiskt ur sig ett "åååååååååååååhhhh vilken snuffis!" och när jag ser en hund på gatan tittar jag med ett fånigt, kärleks- och längtansfullt leende på hunden så länge jag kan utan att få matte eller husses uppmärksamhet. Jag får typ den här sammandragningen i livmodern som kvinnor som längtar efter barn känner när de ser bebisar. Bara det att jag också är kvinna och känner så även för vuxna hundar.

7. Ett annat minne från barndomen var när jag kom på den smartaste affärsidén i världen. En gång när jag lagt en av mjölktändena i ett vatten glas över natten så hade tandfén slängt dit en tiokrona vilket i min värld betydde att jag snart var rik. Men det bästa var att tandfén glömt ta ut tanden, så den kunde jag använda igen natten efter! När jag gick och la mig drömde jag att glaset skulle ha femmor, enkronor och en och annan tiokrona på bottnen när jag gick upp på morgonen. Vad som hände kommer jag inte ihåg men rik blev jag inte. Jag trodde aldrig på tomten (även om jag någon gång pressade på min stackars far en tomtemask på julafton för sakens skull) med tandfén verkade logisk, en affärspartner liksom.

8. Jag hatar att ha fel. Så mycket att jag är rädd att ställa frågor vilket säkert kan få mig att verka ointresserad av personer ibland. Jag vill veta och kunna allt från början så är det något jag undrar så googlar jag upp det sen eller frågar någon av mina nära vänner (som jag inte är lika rädd för).

Kul att få ta del av din lista!

http://niskalainen.blogg.se

 
Ingen bild

matilda

14 februari 2009 18:59

1. när folk frågar vad jag lyssnar på för musik har jag svårt att svara, eftesom jag lyssnar på allt verkligen allt, men i grund och botten är faktiskt min musikstil... freestyle, amy diamond, jimmy jansson och barbados. tuggumipop när den är som segast och det skäms jag lite över.

2. tänker på mitt liv som om det vore en film, jag älskar att ha musik i öronen när jag går, för då är det som om jag är huvudpersonen som går från en viktig händelse till en annan och låten är mitt soundtrack.

3. varenda gång jag har huvudvärk tror jag på blodigt allvar att jag har en hjärntumör. jag vet att jag är löjlig och säger det till mig själv men känslan av att det är en tumör i min hjärna finns ändå där.

4. jag är otroligt envis. om jag är säker på en sak, så håller jag fast vid det även om jag motbevisas big time och innerst inne vet att jag har fel så ger jag mig inte. nu när jag blivit lite äldre så förstår jag vilket otroligt idiotiskt betende det är och ger mig ibland "bara för att" men tänker ändå "haha, det är bara ett spel!"

5. jag är nog den blödigaste människan jag träffat, om du (eller nån jag träffat) säger "jag grät lite igår för jag klämde fingret" så börjar jag sympatigråta.

6. jag är otroligt stolt över att jag skrev en egen monolog som slutproduktion i gymnasietrean, och framförde den utklädd till mig själv som fjortånåring.

7. jag älskar franska och har läst det i 4 år men kan inte prata det alls, bara säga lösa ord. typ, "det regnar" "en hund" "ett slott tack" och så vidare.

8. jag är väldigt spontan av mig. det är sällan jag planerar att göra något, och planerar jag nått så är det för imorgon.

 
Ingen bild

i

14 februari 2009 19:05

1. Jag tittar också alltid bakom duschdraperiet.

2. När jag är ensam hemma så dansar jag och sjunger. Ingen vet att jag sjunger bra.. Haha. :p

2. Jag hatar åska.

3. Har aldrig haft en pojkvän på riktigt.

4. Jag är alltid rädd för att jag ska se någon äcklig gollum/exorcisten/the grudge liknande krabat i bakgrunden när jag tittar mig i spegeln.

5. Hatar att bada på badhus. Jag äcklas av tanken av vad som flyter omkring där.

6. Jag känner mig klokare på något sätt genom att läsa din blogg. Det är en bra sanning. :D

7. Jag är väldigt intresserad av framtiden och vad som händer efter döden.

8. Jag ljuger ofta vita lögner.

 
andrea

andrea

14 februari 2009 19:06

5. Jag är väldigt, väldigt emot rökning. Jag har aldrig rökt, och jag har i ärlighetens namn lite svårt att förlåta min kompis för att hon började...

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

14 februari 2009 19:13

1. Jag är den mest spontana person jag känner, tycker att det är tråkigt att planera.
2. Min mamma försökte ta självmord när jag var liten. Jag tror att det har gjort mig till en bättre människa.
3. Jag har hur många drömmar som helst som jag vill uppnå, bland annat vill jag bli skådespelerska, regissör, fotograf m.m
4. Har aldrig varit full.
5. Aldrig haft en riktig pojkvän. Bara "veckopojkvänner" när man var mindre.
6. Min fd lärare sa att jag kan bli vad jag vill, och det tror jag också.
7. Är dålig på att hålla tider...
8. Är duktig på att nattuggla och sova länge på dagarna... om man inte ska upp i skola såklart.

Det var det :) Over and out.

http://animation.blogg.se

 
Ingen bild

a

14 februari 2009 19:16

....

 
Ingen bild

.

14 februari 2009 19:17

Minns inte om det var 22 eller 23 du inte gillade? :O

 
Ingen bild

Anna K

14 februari 2009 19:34

Är det bara jag som har reagerat på hur mycket alla dessa inlägg påminner om varandra? Snittpersonen verkar vara en person i tjugoårsåldern som känner sig ganska töntig, aldrig fått vara lyckligt kär och som lider av åtminstone en slags tvångstanke. Min fråga är då om detta är bilden som de flesta människor har av sig själva (i vårt vackra, svenska jantelagssamhälle) eller om det i själva verket bara är människor av den typen som känner sig dragna till Sorans blogg? Det bör kanske tilläggas att jag är en av dessa människor och känner igen mig i väldigt mycket som sagts ovan.

 
Manne

Manne

14 februari 2009 19:35

1: Jag brukar skämta om att du och en viss Gustafsson är ett par. Japp, jag går långt, till och med till sängpartiet.
2: Jag dansar loss som bara fan i mitt rum!
3: Jag äter inte så värst mycket grönsaker, pga att jag blev tvingad när jag var liten.
4: Att du inte är oskuld har jag vetat länge.
5: Är också duktig på att va nattuggla, lägger mig inte förrän vid 5-7 tiden på morgonen därpå.
6: När jag lyssnar på musik som inte är svensk, så byter jag själv oftast språk till den musik som jag lyssnar på, t.ex danska. Chattar då på danska.
7: Jag har en dröm om att bli komiker.
8: Är en elak människa, tycker i alla fall själv att rap attacken mot min vän Valeria är av det evilska slaget, muhahaha.

http://www.finest.se/Mannefik

 
sophia

sophia

14 februari 2009 19:41

1. När jag var liten trodde jag att jag hade ett vildsvin under sängen.

2. Jag är en riktig samlare, samlar på allt ,oftast helt ovetandes och lämnar dom alltid på konstiga ställen, när jag bodde hemma påstog min mamma att mitt rum såg ut som beirut. Men när jag städar (sista gången idag) vet man aldrig vad man kan hitta. Jag rensade en en väska som låg i en låda där jag lagt ner en salig kompott på allt möjligt. Hittade bland annat udda strumpor, fiskedrag, fiskeflugor samt metkrokar och några med sänke (jag har inte fiskat på över två år) , småpengar, gamla födelsedagskort från att jag fyllde 10 (vilket var 9 år sen), gamla kvitton från bl.a från förr,förra sommaren på tuggumi på pressbyrån och gamla sudd ifrån högstadietiden.

3. Jag har ett patetiskt beroende utav min mobil. När jag var i tidiga tonåren hade jag tumledsinflammation för att jag skickade drygt 200 sms om dagen och mina tummar pallade inte tycket.

4. Jag är en urusel förlorare, dets pelar ingen roll om det handlar om vm eller os eller fia med knuff.

5. Jag är så otroligt blyg, vilket ibland är svårt att tro, men när jag gick fram och frågade om du kunde visa bilden på magnus betnér på din mobil på Norra brunn var jag så nervös att mina ben skakade när du gått din väg.

6. Jag sover fortfarande med min nalle som jag fick när jag föddes, ligger alltid och kramar den under täcket och sover aldrig borta utan den.

7. Jag är sjukt mörkrädd och har sett för mycket skräckfilmer så tror att allting skulle kunna hända på riktigt.

8. Jag faller alldeles för lätt för killar, oftast glömmer jag dom på någon månad men i två fall höll det i sig i flera år. Kärleken var dock inte besvarad. Efter det har dom killar jag träffat varit otrogna vilket har lett till att jag inte tror på det där med kärlek.

http://metrobloggen.se/fiabus

 
Sanna

Sanna

14 februari 2009 19:42

Måste man? Vill passa på att skriva att det var djärvt och ärligt din blogg idag *svälj"
hihi.

1. Jobbar med djur men kan ändå inte förlika mig med några djurarter trots allt. Vågar knappt berätta det för andra!
2. Kan låta bli godis i evigheter men när suget kommer och köps hem äter jag upp allt på stört och får ont i magen.
3. Jag önskar mig en Vespa och blir bara nertryckt av alla killar som tycker detta är fånigt och onödig utgift för mig.
4. Jag skulle innerst inne vilja bo i USA.
5. Jag anses vara en kreativ person som hoppar på allt omöjligt. Brukar dessutom lyckas men i de fall det inte går bra tar jag mig igenom det men gör aldrig mera om det. Anses vara envis men tycker att jag vill testa allt innan man lämnar jordelivet.
6. Har aldrig flugit helikopter och ska göra det en dag. Däremot har jag segelflugit vilket var häftigt.
7. Kan äta ost på kvällen och innan jag lägger mig. Tror jag saknar kalk...ha ha!
8. Avskyr människor som bara vill prata sjukdomar...bläää!

Så nu är mina 8 punkter gjorda!
Trevlig kväll! :)

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

i

14 februari 2009 19:45

jag råkade göra två 2or, fast det gör inget :D

 
Ingen bild

Irma

14 februari 2009 19:56

1. Jag älskar en kille som heter Soran Ismail. Eller jag älskar honom inte, eftersom vi aldrig har träffats men jag vet att vi skulle kunna bli ett bra par! :D Soran & Irma Ismail.

2. Jag håller alltid i handtaget när jag sitter på toaletten, det känns som om nån ska rycka upp dörren annars.

3. Jag hatar att bada! I poolen, simhallen, havet, sjön - you name it! Jag hör alltid introt från "Hajen" i mitt huvud, om och om igen...

4. Jag måste alltid kolla alla hörn innan jag går o lägger mig, annars kommer spindlar att äta upp mig. :(

5. Jag har redan bestämt vad mina barn ska heta! Dom kommer bli mobbade för livet :D

6. Inget slår Coca-Cola.

7. Fransmän är läskiga.

8. Jag är rädd för Svampbob Fyrkant!

 
Ingen bild

L

14 februari 2009 20:04

Är du full?

 
Ingen bild

Flop

14 februari 2009 20:16

1. Jag är otroligt slarvig.

2. Jag gillar att "ljuga", ibland är det ganska kul. (Kanske inte för den som blir utsatt för det) Alltså mamma (det väl okej) Jag ljuger inte ofta. Jag förklarar och ändrar lite på sanningen bara.

3. Seg på att vakna

4.Jag kallas för Reto. (Retar syskonen)
Lillasyster kallas för Grino. (Hon blir utsatt) Och lillebror kallas för Skriko, han försöker förvara sin "gråtande" syster

5. Jag är vänsterhänt.. Jag har inte alls tänkt på det på flera år (Det stör aldrig mig i vardagen, som när jag ska klippa med saxen osv..)

6. Ja, jag kommenterade tidigare på samma inlägg. Men jag testade att kommentera först.

7. Jag har läst ryska i snart 2 år.

8. Jag vill nog bli journalist eller något liknande i framtiden.

Sammanfattning: Jag kan ofta upplevas ganska jobbig av normala människor.

Trevlig fortsättning på den minst sagt fantastiska dagen ;D

 
Ingen bild

lina

14 februari 2009 20:17

1. Jag bor i finland. I en stad som heter Jakobstad

2. har engång varit lyckligt kär. Det var för ungefär 2 år sedan. Nuförtiden är ja bara olycklig för att det tog slut.

3. När jag var liten spelade jah det finska instrumentet Kantele.

4. Jag är jätterädd för att gå ensam i mörkret på nätterna.

5. Studerar mitt dröm yrke som är inredare. Nästa år är jag, hoppeligen är ja klar med min utbildning och tänker ta ett mellanår och resa. Sen sakll jag fortsätta mina studier och studera inredningsarkitekt.

6. Jag är livrädd för djupt vatten, därför simmar jag aldrig och skolkade allti från gymnastiken när vi hade simmnig.

7. Har aldrig tyckt om skolan. Är helt värdelös i skolan. Men på något sätt klarade jag studenten och var Abi07 :) Men nuförtiden tycker jag om skolan för ja studerar något jag är intresserad av.

8. skulle vilja åka till indien en dag.

Hoppas du har en kul kväll Soran :)

 
Ingen bild

johanna

14 februari 2009 20:20

1. Jag har sjuka tvångstankar (vågar inte ens skriva dom)

2. Jag kan inte vissla (och heter johanna....)

3. Jag älskar kebab!

4. Jag har träffat jimmy neutron

5. När jag var liten ville jag bli lastbilschaufför

6. Jag har heller aldrig varit kär

7. Jag är väldigt skrockfull

8. Jag kollar alltid på klippet när du läspar i parlamentet innan jag går och lägger mig :)

 
jossi

jossi

14 februari 2009 20:50

1. jag hatar verkligen hatar starka tuggumin. det är det värsta som finns usch det funkar inte för mig. alla har jävligt roligt åt mig, det förstår jag inte.

2. Jag vet nog inte riktigt vad kärlek är, till de motsatta könet. Jag har aldrig fått ta del av detta.

3. Jag vill sluta skolan nu för att jobba med ungdomar som har kommit snett i livet. Jag vill vara en hjälp till samhället. Lite coolare ställd än en soc tant. Något som låter bättre, och som gör mer än att ge ett bidrag. Hjälpa någon må bra.

4. Jag har 15st gosedjur i min låda på mitt rum. Och jag tror att dom har känslor så jag säger godnatt och att dom är söta varje kväll.

5. Jag kan inte gå på A brunnar, då får jag aids eller anorexi.

6. Jag är jätte dålig på prov men bra när man frågar frågan på en lektion.

Jag kan inte komma på något mer! Det här få räcka! Undra om du kan ge mig lite fördomar nu, haha! :)

http://frihetsjam.blogg.se

 
Maria

Maria

14 februari 2009 21:08

1. Jag kan inte se Mr.Bean-filmen utan att gråta och må dåligt.

2. Jag säger "Hoppla!" alldeles för mycket.

3. Jag har hållt i Tito Beltrans öl när jag var liten.

4. Jag har svårt för att uttala mitt efternamn.

5. Jag har kastat objekt på människor som andas högt eller snarkat när de sovit.

6. Jag spelade Arne Weise i vår skolas cabarét.

7. Jag är en liten sportnörd men det enda jag tränar är ridning.

8. Jag kan inte ta komplimanger på ett graciöst sätt.

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Nico

Nico

14 februari 2009 22:06

1. Jag har massor med tvångstankar, allt från i vilken ordning jag skall plocka ur diskmaskinen till hur länge mikrovågsugnen ska vara igång.

2. Jag äter olika sorters nötter och småsnacks, som jordnötter och solrosfrön, med sked.

3. Fram tills jag var 13 år ungefär så levde jag efter devisen att man ska ha lika många sockerbitar i téet/kaffet som man är gammal.

4. Jag avskyr min egen röst, men pratar inte mindre för det.

5. Jag kan inte springa, jag studsar fram och vevar med armarna istället. Jag ser ut som en homosexuell kyckling.

6. Jag har aldrig varit riktigt kär, men jag hoppas att jag blir det snart.

7. Jag är en urusel kyssare.

8. Jag har träffat Thomas Di Leva.

http://plaettan.blogg.se

 
Mandiie

Mandiie

14 februari 2009 22:07

1. Jag är rädd för morötter, lite sjukligt, jag vet.

2. Jag älskar Elvis, han är den ultimata av dom ultimata. Jag döpte till och med mitt marsvin efter han.

3. Jag ligger 15 kapitel efter i matten och har ingen energi till att jobba ikapp.

4. Jag hatar min riktiga pappa, och har, enligt mig, en jäkligt bra anledning till det.

5. Jag säger 'kusar' i stället för knott.

6. Jag har fått gå till en psykolog i två år bara för att mamma trodde att jag var deprimerad.

7. Jag har aldrig likadana sockar på mig.

8. Jag klipper mitt eget hår för att jag inte gillar när främmande människor tar i mig

http://mandiieb.blogg.se

 
Julia

Julia

14 februari 2009 22:28

1. Jag är extremt blyg (inte många som vet/tror)

2. Är beroende av cola, det är nog min största drog här i livet, och cigg "såklart"

3. Är extremt rädd för att dö, får panikångest när jag tänker på döden

4. Jag är kristen

5. Har världens sämsta humor, skrattar åt allting

6. Har fortfarande kvar mitt gosedjur som min pappa köpte till mig den dagen då jag föddes, vilket råkar vara en vit katt=)

7. Jag hoppas fortfarande, tragiskt nog, på den "rätta"

8. Jag är så förbannat naiv när det kommer till folk, vill alltid tro det bästa om alla

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Finnen

14 februari 2009 22:44

8:an var ju sötast! Men jag är för seg för att göra en lista, haha, kul att läsa din iaf.

(ps, nummr 1 på listan: jag är hemligt kär i soran ;-))

 
Ingen bild

Sara L

15 februari 2009 00:42

1. Jag associerar automatiskt allt någon säger till mig eller på TV till sångtexter, i en närmast sjuklig utsträckning.
2. Jag har aldrig koll på mina pengar.
3. Jag klarar inte av att se en ledsen min, även om det är på låtsas, utan att själv få panik.
4. Jag har svårt för att uttala vissa ord för att jag tycker att de låter fult. Kan inte ge några exempel..
5. Jag kan inte blinka med ett öga i taget. Vet inte varför men det går inte. Jag försöker men då följer alltid det andra med också.
6. Jag tar genast efter och imiterar andras dialekter när jag har träffat eller lyssnat på någon.
7. Jag får panik om jag råkar smaka cider med alkoholhalt, hur låg den än är.
8. Jag är velig, har så svårt att bestämma mig för de enklaste sakerna att jag knappt lyckades skriva den här listan.

Men, det här var riktigt roligt!=)

 
Ingen bild

She

15 februari 2009 01:29

1. Jag är utåt sett typ världens gladaste och socialaste människa, ingen vet att jag länge mått väldigt dåligt och försökt få hjälp för det men fått till svar: " Vi kan inte hjälpa någon som inte är akut självmordsbenägen, men testa en hälsovårdscentral eller nått"
Jag kommer aldrig mer få den styrkan igen till att ta första steget och söka hjälp.

2. Faktiskt är grym på att sjunga och träffade en gång en producent som "upptäckte" mig, men jag fegade ur och sjunger nu bara i duschen :)

3. Längtar efter ett Svensson liv med vovve, villa, volvo och barn. Trots att jag låssas att jag inte alls gör det :P

4. Inte trivs i Sthlm men bor här för att jag fick ett sånt grymt jobb!

5. Ibland tänker att det är synd att du blivit så pass känd och väljer att hänga med stureplansprofiler. Sen skäms jag och tänker att det är bra för dig och att du kanske kan lära dom ett och annat :)

6. Är rädd att vara ensam och isolerar mig därför så jag slipper släppa in någon och såras. Makes no sence :)

7. Tror på spöken

8. Har som mål att bli psykolog precis som du har/ hade? :)

 
Ingen bild

Nike

15 februari 2009 02:31

1. Jag måste också alltid dra undan duschdraperiet så fort jag går in i ett badrum. Om jag dessutom har sett en skräckfilm tidigare samma dag/kväll skjuter jag upp på toalettbesöket så länge jag fysiskt klarar det, i rädslan för vad som kan finnas bakom draperiet.

2. Min största rädsla är att uppfattas som korkad.

3. Jag måste alltid gå på höger sida om den jag går med. Jag tycker att det är skitjobbigt att ha någon på min högra sida, har ingen aning om varför. Det är samma pryl med trappor, jag måste alltid ta sista steget på vänster fot, därför kan jag antalet trappsteg i alla trappor jag går upp/ner för regelbundet.

4. Jag kan lätt spendera en fredagskväll med att brodera och kolla på Ally McBeal, och ändå vara ganska nöjd.

5. Jag har storlek 40 i skor.

6. Jag är alltid insnöad på någon tv-serie. Just nu är det Lost, tidigare i år har jag rivit av åtskilliga säsonger Ally McBeal, L word, Family Guy, Firefly, Bones och Law and order: SVU.

7. Jag hatar att skoshoppa. Jag antar att det är för att jag är för kräsen, men jag äger aldrig mer än tre par skor och använder dom oftast till dom faller i bitar.

8. Jag kan spela "My heart will go on" på blockflöjt.

Om du skulle lyckas analysera mig baserat på detta skulle jag bli ganska imponerad.

 
Evelina

Evelina

15 februari 2009 02:42

1. Jag är himla mörkrädd
2. Jag har heller aldrig riktigt varit tsm med någon.
3. Jag är oskuld.
4. Jaja, jag är otroligt slarvig med alltmöjligt. Från cykelnycklar till storstora saker.
5. Gillar inte potatis. (a)
6. Lärde mig och cykla allderles för sent...
7. Har aldrig varit riktigt kär.
8. Vette katten!

Ha det fint!

http://ewelina-f.bilddagboken.se/p/main.html?

 
Alanna

Alanna

15 februari 2009 02:59

1.Är otroligt flummig!
2. Vägrade äta fisk,potatis och väldigt mycket annat tills jag var typ 10.
3.Rädd för döden
4.börjar gråta av "Teddybjörnen Fredriksson"
5.Börjar skratta åt vad som helst när jag ätit något med cappucino i.
6.är känd som en "player i skolan trots att jag är oskuld.
7.ÄLSKAR BEYLIS.
8. Använde jeans (frivilligt första gången i skolan när jag var 13.

http://nogg.se/alanna

 
M

M

15 februari 2009 09:38

1) När jag åker tunnelbana och sitter framför en kvinna med slöja så får jag upp en bild av henne i mitt huvud där hon har vild och galen lädersex med sin man. Det är jobbigt för jag åker blåa linjen v a r j e dag.

2) Jag kan ha långa diskussioner med mig själv när jag står framför en spegel.

3) Jag känner hat inom mig när jag hör finlandsvenska pratas. Vet inte varför.

4) Jag skulle vilja hoppa på någons huvud bara för att känna hur det känns att hoppa på någons huvud.

5) Jag tycker att det är skönt att jorden blir varmare och varmare. Jag gör så lite som möjligt för miljön.

6) Om det var socialt accepterat skulle jag gå runt i mjukisbyxor varje dag.

7) Jag ska vara med i Bungy Comedy i april men kommer inte att säga det till folk jag känner.

8) Jag hatar hästar och framförallt människor som älskar hästar. Skulle inte ha något emot om hästen utrotades.

http://www.metrobloggen.se/kebabsoppan

 
Lärarstudentskan

Lärarstudentskan

15 februari 2009 10:24

1. Jag är rädd för att göra andra människor besvikna. Detta har historiskt sett fått ganska löjliga konsekvenser. T.ex när jag gick i gymnasiet och förklarade för en vän att alla lektioner en viss dag blivit inställda varpå hon blir själaglad och jag i panik skriker, om och om igen, "Nej, bli inte glad! Bli inte glad, bli inte glad, bli inte glad!" Detta eftersom anledningen till att de var inställda var att vi skulle ha ett nationellt prov som sträckte sig över hela dagen.
2. På senare tid har jag blivit väldigt tantig och nördig. Jag kopplar av med att läsa Språktidningen, har precis lärt mig virka och startat ett projekt med att sy en bonad (den första har texten "En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem").
3. Jag har förmodligen inte ett speciellt friskt förhållande till mat. Det finns få saker som gör mig så lycklig som att vara hungrig och sedan få jättemycket god mat. Mina vänner frågar gärna vad jag ätit de senaste dagarna. De menar att jag ser kåt ut när jag berättar om det.
4. Folk fascineras gärna av min musiksmak som även jag inser är helt skruvad. När jag går på spelningar sänker jag ensam medelåldern rätt rejält. Övriga brukar vara i 40års åldern. Jag lyssnar på musik som om jag vore en hamnarbetare i 80-talets Göteborg.
5. Jag läser till lärare och tycker framför allt att den kreativa delen av yrket är väldigt rolig. Just nu håller jag på att planera lektioner inför min praktik där jag ska spela provokativ musik som inte får spelas på radion och genom detta lära eleverna något om modernismen.
6. Jag flyttade till den här lägenheten i december 2007 och har sedan dess inte haft det städat en enda gång. Mina vänner bryr sig inte och när någon annan kommer brukar jag slänga in saker i klädkammaren. Nu är klädkammaren städad med följden att resten av lägenheten är full av saker. Jag har inte dammsugit någon gång sedan i våras. Jag har verkligen tänkt städa, men det är så tråkigt och är ett väldigt stort projekt då det har kommit till den punkten att jag, innan jag kan städa ordentligt, måste gå till Myrorna...
7. Jag pratar med saker omkring mig som om de vore gulliga hundar. Detta har min brukare (jag är personlig assistent) framför allt uppmärksammat mig på.
8. Jag älskar verkligen mina vänner, men jag älskar mig själv minst lika mycket. Att umgås med mina vänner är helt fantastiskt, men så tycker jag även att min egentid är. Jag ser mig som en livsnjutare och älskar vardagslyx.

http://lararstudentskan.blogg.se

 
Ruff

Ruff

15 februari 2009 10:26

1. Jag har svårt att tro att du skulle orka läsa igenom allas sanningar
2. Jag vaknade just med en massa intorkat blod på min armbåge, och en gäng sår därunder som jag inte har någon aning var dom kom ifrån
3. Igår blev jag ofrivilligt avklädd när jag stod och spelade gitarr i ett av Linköpings kårhus.
4. Jag är otroligt lat och dryg. Så lat att jag bara orkar hälften av rätt antal sanningar om mig själv.

http://myspace.com/badrockare

 
Linn

Linn

15 februari 2009 10:35

1. Jag har aldrig någonsin varit kär i en blond kille.
2. Jag måste titta under sängen och skrivbordet innan jag ska sova.
3. Jag är en mästare på att skjuta upp saker som till exempel uppsatser, och sedan göra dem extremt fort några dagar innan inlämning.
4. Jag har valt IB till gymnasiet och jag är skiträdd. Hela tiden.
5. Jag tror seriöst att jag är adopterad. Min familj älskar sport, jag hatar sport.
6. Jag älskar komedier och de gillar bara thriller.
7. Jag har sett musikalen Rent 8 gånger på film och 3 gånger på scen, plus att jag har spelat alla låtar över hundra gånger i iTunes. Jag tröttnar aldrig.
8. När jag var liten ville jag alltid ha ett smeknamn, men det finns inte så många smeknamn att ta när man heter Linn. Nu har jag äntligen fått mitt smeknamn: Björn Knätofs. Min dröm har gått i uppfyllelse...

http://linnastrom.blogg.se

 
j

j

15 februari 2009 11:58

haha! jag älskar din tredje sanning om pricken. lite lätt disturbing men ändå rätt så.. typ gulligt, på något sätt.

http://hellojitterbugboy.blogspot.com

 
Ingen bild

Roziie

15 februari 2009 12:10

1. Jag har rökt på en gång i mitt liv. Det var superskunk och jag hamnade i tre olika faser. Först var jag jättetörstig samtidigt som jag inte kunde sluta äta dillchips (jag hatar dillchips egentligen). Efter det hamnade jag i skrattfasen - jag stod och skrattade åt absolut ingenting tillsammans med vänner. Tredje fasen var bara ångestladdad och jag trodde jag aldrig skulle bli vanlig igen :(. Men jag blev det. Jag sov i 2 timmar och var sjukt pigg på jobbet dagen efter.

2. Jag har bara varit riktigt kär en gång. Jag trodde att jag hade varit kär tidigare men när jag träffade den personen så insåg jag att det jag tidigare hade känt inte var äkta kärlek.

3. Jag har alltid på mig en guldkedja jag fick av min mamma och ett halsband med ett svart hjärta som jag fick av min moster.

4. Jag är en riktigt lokalpatriot. Jag älskar Göteborg och allt som har med det att göra. Jag hejade fan på Timo Räisinen i Körslaget för att han är Göteborgare..

5. Jag har bara varit i Kurdistan en gång i mitt liv men så som jag pratar om mitt land så tror folk att jag pendlar fram och tillbaka.

6. Jag måste alltid ha tuggummi i min väska.

7. Jag har jättemånga parfymer. It's my thing om man kan säga så. Jag har en parfym för varje dag. En måndagsparfym, en tisdagsparfym osv. På söndagar är det dock fritt fram att välja vilken parfym som helst.

8. Jag har alltid och kommer alltid att älska Backstreet Boys!

 
Ingen bild

fredrik

15 februari 2009 12:25

haha! 3:an är ju klockren! :)

 
fairy

fairy

15 februari 2009 12:26

Tjaaa Soran!

Fan vad kul att du hakade på! =)
Tack för dina 8 sanningar, tycker det var modiga sanningar!

Och nu fick du jävla massa sanningar om dina fans;) Det är väl kul!

Tack igen för att du hakade och tack för en bra blogg, jag fortsätter läsa.

Kram

http://ochjag

 
Ingen bild

Jasmin

15 februari 2009 12:44

1, Känner väldigt ofta att jag måste vara "duktiga flickan"..

Vara supersocial, rolig, plugga mycket, vara övertrevlig och gullig mot alla (vänner, familj, folk jag inte känner..Och folk som jag egentligen inte tycker så mycket om!), alltid bryr sig om hur jag ser ut.. bla bla!

Why..!? vet inte. antagligen nån sorts osäkerhet.. typ rädsla för att inte bli omtyckt!

2,Tror alltid att jag är kär i nån..

3,Tycker att variation är överskattat.. har inga problem alls med att lyssna på samma låt i flera veckor..om och om igen! Att ALLTID äta pastasallad till lunch, proud stamgäst at Bullens Café! Lr att äta naturell mild yoghurt hela liivet!

4,Har sjuukt svårt för att inte skratta lr för gråta ibland, kan verkligen inte hålla mig!

5,Drömmer om att åka bort från allt här hemma.. till New York och sitta uppe hela natten på en takterrass/balkong med några sköna kompisar, flaska vin och med en cigarett i handen (fast bara hålla att hålla, jag röker inte..)

6,Har ingen egen handstil utan brukar kopiera andras handstil, fast inte med flit!

7,Börjar bryta när jag blir arg lr upprörd, glömmer typ bort orden,haha! Och när jag blir full ändrar jag språk till engelska!

8, Känner att jag borde gå till en psykolog nu när jag läst igenom mina sanningar, hahah!

 
Ingen bild

Jessica

15 februari 2009 14:06

1. Jag har inga tvångstankar.

2. Har flyttat hemifrån och sen flyttat hem igen. Insåg att jag inte klarar av det när jag gick ner mycket i vikt på kort tid och knappt kunde dricka vatten, igen. Men nu är det nästan bra igen.

3. Jag blir helt hysterisk och smäller i dörrar, förstör saker och skriker om jag blir pressad i en mat-situation. Annars har jag inga problem alls med det där, det är bara om jag känner mig pressad, om det blir för stressigt, om jag inte vet vad jag ska äta innan. Det är jobbigt för jag kan inte kontrollera det öht och jag sårar andra med det. + att det är onödigt och töntigt. Ät och håll käften.

4. Jag gick en gymnasielinje som inte var riktigt klockren för mig "bara" för att jag älskade själva skolan, min klass och speciellt en tjej där. Har fortfarande en crush på henne.

5. Jag blir sjukt irriterad på alla som inte gör något för att hjälpa andra med argumentet "det spelar ingen roll om jag gör något, för jag är bara en person och det spelar ingen roll"..men asbra, om alla tänkt så skulle världen inte utvecklats alls. Kvinnor skulle inte ha rösträtt, Hitler skulle fortsatt regera osv. Skit ner er, alla kan påverka!

6. Nästa år åker jag till Australien för att plugga. Ska först läsa ett study abroad-år med foto, journalism, mänskliga rättigheter/ulandsstudier/osv och sen en hel utbildning när jag bestämt mig för exakt vilken inriktning jag vill ha.

7. Jag tycker det känns hemskt tråkigt att flytta ifrån min familj men dom är o-flyttbara och jag kan inte tänka mig något värre än att fastna här. Jag måste bort men helst skulle dom följa med.

8. Jag tror inte att du ens kan närma dig att få en bild av mig genom att läsa det här.

 
Ingen bild

Soppan

15 februari 2009 14:40

1. Jag sov med nattlampa tills jag va typ 12.

2. Jag tycker inte om människor som klagar hela tiden på att deras liv "suger" bara för att dom har ont i foten eller något, när det finns folk som svälter och och dör varje dag.

3. När jag var typ 7-8 år så var jag otroligt kär i Markoolio.

4. Jag har underkänt i matte, vilket jag inte borde vara stolt över, men det känns som att ingen annan av mina kompisar har det och då får det mej att känna mej lite speciell x)

5. Jag är beroende av läppglans så tuberna eller vad man ska säga tar slut på kanske en vecka. Jag försöker sluta, och jag har varit läppglansfri i 4 veckor nu. :P

6. Jag är beroende av choklad och kan äta typ 200 g på en kvart utan att jag tänker på det själv.

7. Jag sitter hellre hemma och läser en bok än att gå ut och festa.

8. Att skratta är nog det bästa som finns och komiker och standup är något som jag hellre har på mig en silvrig trikådräkt med orangea fotbollar på i ett år än att det försvinner. Jag vet inte om nån fattade vad jag menade, men jag vill i alla fall inte att standup ska försvinna:)

 
Ingen bild

Anna

15 februari 2009 16:50

1. Jag är fortfarande oskuld, trots jag har passerat 18 och snart 19. Har aldrig haft en pojkvän.

2. Sitter hellre hemma än festar.

3. Lekte med käpphästar tills jag gick i 8:an

4. Har ibland längtan till att dö...Men inte till att känna smärta.

5. Kan bli fruktansvärt irriterad på kompisar som sörjer att deras pojkvän har gjort slut, va fan gå vidare med dit liv för helvete!

6. Hade tuppkam i 1 år bara för att prova hur många fördomar man fick emot sig, sen tyckte jag det var fräckt också såklart =)

7. Tycker bättre om djur än människor ibland och tror stenhårt på att det finns djur som är smartare än människor.

8. Kan vara jättestressad och deppig utan att det syns det mesta utan skämtar bort det mesta bara för att jag inte ska bryta ihop.

 
Julia

Julia

15 februari 2009 16:57

Du är så söt Soran! Gillar verkligen att du delar med dig av dina sanningar och att du vågar stå för dem! Jag kunde faktiskt känna igen mig själv i vissa av dina sanningar, sanningar som inte alltid är så lätta att bekänna, ialla fall inte för mig.
På nåt sätt känns det bra att höra att du kanske inte alltid haft det så lätt men att du ändå lyckats så bra visar att man behöver inte vara perefekt för att lyckas. Det gör att vi som inte kommit så långt som du än orkar kämpa vidare mot våra mål.
Fortsätt sprida glädje!

http://juliasblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lina

15 februari 2009 19:14

1. Jag tycker att den här utmaningen var väldigt rolig och funderar på att utmana alla jag känner... för att se om jag känner dom!
2. Jag är väldigt mörkrädd
3. en av alla mina tvångstankar är att jag måste titta under sängen varje gång jag går och lägger mig... nej jag tror inte att där finns monster eller spöken!
4. är å andra sidan mer rädd för levande människor...
5. Har varit kär på riktigt en gång.. dock inte lyckligt
6. jag kollar denna bloggen alldeles för ofta troligtvis för ofta för mitt eget bästa;)
7. Brukar ofta drömma att jag ska köra/cykla/gå upp för en jätte brant backe men kommer aldrig upp utan åker bakåt istället... väldigt frustrerande!
8. Funderar ofta över hur människor tänker och fungerar och grubblar över huvudtaget mycket över livet

Jag lägger in en bonus sanning:
Jag är väldigt intresserad av hur långtid det kommer att ta för dej att läsa igenom alla dessa kommentarerna!

 
Valee

Valee

15 februari 2009 19:56

1: Jag tycker att du är sexig och drömmer om dig varje natt!

2: Jag är väldigt bra på att sprida idéer, som andra väljer att genomföra..

3: Jag har fått en rap attack där Jakob sjunger om min besatthet av Björn Gustafsson.

4: Efter skolan brukar jag och mina kompisar vara göra tokiga saker!

5: Varenda dag när jag kommer hem så hoppar jag i min säng fyra gånger, en tvångstanke kan man säga. :(

6: Många av mina vänner är elaka mot mig. Hjälp mig att göra något elakt mot dom.. snälla..

7: Jag gillar Björns DVD nästan FÖR mycket!

8: Jag tycker att Melodifestivalen är ett bra program!

http://valees.blogg.se

 
Valee

Valee

15 februari 2009 19:59

Men nej! Kommentaren över mig är inte jag! xD

http://www.valees.blogg.se

 
Ingen bild

Mirja

15 februari 2009 20:56

1. Jag pratar ofta om hur fel det är med fördomar etc men är själv proppfull med dem.
2. Jag flörtar ALLTID tillbaka om någon flörtar med mig. Oavsett vem. (Nästan. Det har med bekräftelsebehovet att göra. Osunt.)
3. Jag fick 0 poäng på ett matteprov en gång, i ettan på gymnasiet. Fast jag hade läst på och skrev uträkningar och svar på alla uppgifter. Noll poäng.
4. Jag är vansinnigt konflikträdd.
5. Jag ser ner på människor med flit för att känna mig självsäker och därmed inte bli nervös.
6. Jag har varit ihop med en tjej.
7. När jag blir uttråkad sminkar jag mig jättemycket och tar femhundra pose-bilder. Sen när jag känner mig ful och äcklig kollar jag på korten och mår bättre.
8. Jag har förbi för kackerlackor.

 
Ingen bild

Lala

15 februari 2009 21:10

1 Jag har perioder då jag försöker lära mig allt om en till exempel kändis. Och varför jag gör det? Det finns det ingen större bakgrund till, det är kul helt enkelt.

2 Min största idol just nu är Britta Borg som är sångerska, skådespelerska och revyartist på 83 år. Jag gillar henne framförallt för den fantastiska låten som hon vann med i melodifestivalen 1959.

3 Uppskattar mig själv mer är vad mina kompisar gör. Tror jag. Jag är underbar.

4 Kan vara så att jag är för självgod för att tycka något annat än att jag är underbar. Men det är jag.

5 Har fler vänner än vad jag förtjänar. NOT! =)

6 Min bästa vän bor 80 mil bort. Tyvärr.

7 MIn vän och jag brevväxlar precis som gamla pensionärer! Ha ha =D

8 Har börjat övnings köra trotts att jag bara är 15 år.

 
Ingen bild

Louise

15 februari 2009 22:19

1. Jag blev så besviken på mig själv när jag inte följde med min kompis för att skaffa praktik när hon messade mig och sa att hon satt mitt emot dig på tunnelbanan, så att jag kastade min nygjorda macka ut igenom fönstret.

2.Jag måste alltid säga vad jag tycker, även fast jag vet att det kan få dåliga konsekvenser.

3. Jag kan inte röra vid vatten eller annan vätska som ligger på tex. en diskbänk. det gör så att jag inte klarar av att diska utan handskar.

4.Jag kan inte ta skit.

5.Jag älskar att ge folk grejer, som presenter lite då och då. Jag älskar att se deras små ansikten lysa upp!

6.Jag skulle vilja umgås med dig och Björn nån gång...

7.Jag hatar att stressa men endå springer jag ut från dörren i sista sekunden.

8.Jag älskar mat.

 
Valee

Valee

15 februari 2009 22:40

Jag skämtade bara förut, det är jag! ;)

http://valees.blogg.se

 
Ingen bild

f

15 februari 2009 23:12

haha asså soran du är bäst!

 
evelina

evelina

15 februari 2009 23:30

Egentligen har jag tusentals inte helt normala sanningar som mig själv, men jag kommer säkert bara så de helt puckade.

1. Har aldrig varit aspackad, alltså aldrig varit så full så att någon har behövt bära hem mig.

2. Hade en låtsatsvän när jag var åtta. Josefin hette hon. Hon hade alltid en blåblommig kol på sig, kommer jag ihåg. Haha.

3. Somnar aldrig på tunnelbanan.

4. Jag är oskuld.

5. Har tvångstankar. T.ex som när jag kommer hem efter skolan måste jag stänga dörren tre gånger, och jag måste alltid titta tre gånger under sängen...

6. Jag har aldrig varit i Skåne.

7. Tycker du är het och brukar vara dig jag drömmer om på lektionerna.

8. Jag är riktigtriktigt kär i en kille, fast det kommer aldrig att bli något. Jag är olyckigt förälskad i honom.

Ha de fint Soran!

http://ewelina-f.bilddagboken.se/p/main.html?

 
Valee

Valee

16 februari 2009 09:11

Men Soran lyssna på mig! Det är inte jag! xD

http://www.valees.blogg.se

 
Elin

Elin

16 februari 2009 13:15

1, Jag är väldigt mörkrädd och gömmer mig alltid under kudden när det blir läskigt på tv:n.

2, Jag har sjukt svårt för att lita på folk pga att jag blivit sviken för många gånger och mamma lovar saker som hon sen skiter i för att nått annat syskon ville träffas.

3, Jag har stor press på mig hemmifrån både från syskonen och föräldrar. Egentligen från hela släkten, mina mostrar förväntar sig också saker.

4, Jag hatar mig själv när jag gör fel , om ja missar en boll på volleybollen (spec match) kan ja bli så arg på mig själv att jag börjar gråta. Och den dagen är förstörd.

5, Har panikångest och har väldigt svårt för att åka buss. Det är jobbigast när det gäller mat. då ja kan springa lååångt ifrån stället för att ja får panik.

6, Gråter till film och när det blir för mkt börjar jag skratta. Vet inte varför men klarar väl inte av för mkt känslor.

7, Jag förväntar mig inte att folk ska tycka om mig för att jag vet/är rädd för att bli nekad.

8, Jag har varit rädd i hela mitt liv för att mamma ska dö. Jag börjar gråta när jag tänker på det. Men hon ser inte mig. Verkar vara osynlig. och ja jag bor hemma, är 17 år...

Tragiskt

http://ellan91.blogspot.com

 
Linda

Linda

16 februari 2009 16:37

1. Jag hatar alla sorters djur, man har ju ingen aning om vad dom tänker. Råttor är det vidrigaste av alla djuren.

2. Jag är glutenallergiker och mina kompisar gillar att håna mig för det, haha, fast bara på skoj såklart ;)

3. Jag och min kompis brukar skicka sms till varandra och låtsas att vi är andra, haha!

4. Jag är skitparanoid och tror typ jag är förföljd när jag går hem på kvällen.

5. Trots det jobbar jag natt i garderoben på en nattklubb och slutar vid fyra-tiden, och åker tunnelbana hem. Fast ibland tar jag taxi, även om jag är snål.

6. Jag har ångest för vad som kommer hända efter att jag tagit studenten i sommar. Jag har inga planer alls.

7. Linda Bengtzing är en av de kändisar som jag ogillar mest. Verkligen ogillar, även om jag aldrig träffat henne.

8. Jag blir rädd och kan inte sova när jag kollat på typ Beck och Wallander, haha! Det är nog anledningen till att jag aldrig kollat på någon skräckfilm, förutom Motorsågsmassakern som är mest äcklig och inte läskig.

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
Ingen bild

lillen

16 februari 2009 16:40

1. Jag klarar inte av att se på svensk film. Det känns som om man tittar på någon teaterpjäs, skådespelarna verkar spela ut "för mycket" och det hela känns aldrig verklighetstroget i mina ögon. Ibland kan jag tänka samma sak om vissa amerikanska filmer (egentligen amerikanska skådespelare). Tacka vet jag britterna!

2. "Fix you" med Coldplay är världens bästa låt! Det råkar faktiskt vara den enda låten som fått mig att gråta.

3. Jag dricker inte alkohol. Jag ger mig själv inte benämningen nykterist, men jag har väl helt enkelt bara tagit avstånd från allt vad alkohol och droger heter. Har egentligen inte funnit något syfte i att förtära sånt som direkt förstör min kropp. Det finns andra sätt att underhålla sig själv om det nu är det man är ute efter. Jag skulle till exempel kunna ha oskyddat sex med någon HIV-smittad, då slår jag dessutom två flugor i en smäll. Funkar säkert lika bra, det också.

4. Jag är rädd för att misslyckas. För att förstöra något, säga fel sak vid fel tillfälle, inte prestera, inte leva upp till förväntningar, för att svika mina föräldrar (vilka förövrigt är de som jag hyser mest respekt för på denna jord).

5. Jag är självkritisk. Jag blir aldrig nöjd med det jag presterar i tron om att jag kan göra bättre. Lärare har höjt mig till skyarna efter att ha läst arbeten som jag har lämnat in, men jag har aldrig varit nöjd. Visst, smickrad över deras komplimanger, men aldrig nöjd. Det finns alltid något man kan förbättra eller fila på.

6. Jag ser ner på folk som röker. Det spelar ingen roll om han/hon skulle råka visa sig vara president, fredsaktivist eller uppfinnare av botemedlet mot HIV. Jag tycker ändå att jag är snäppet bättre än denne.

7. När jag var tio år spydde jag i en buske på väg till skolan. Jag fick vända och gå hem. Jag hade druckit gammal citronjuice samma morgon och har, åtta år senare, inte druckit en droppe citronjuice sedan dess. Jag har heller inte spytt sedan den dagen.
(Har heller inte ätit kebab sen jag var kring åtta år. Samma orsak där, jag spydde dagen efter)

8. Idag fick jag höra att jag har långa ögonfransar. "Va? Har jag?", hade jag då svarat och mina kompisar började hoppa på mig med glåpord om att det måste jag ha fått höra jätteofta. Sanningen: det har jag inte alls det.
(Till saken hör att jag inte använder mascara. Eller smink över huvud taget. Det är ingen livsnödvändighet för mig.)

 
Hanna

Hanna

16 februari 2009 17:16

1. Jag mår dåligt av grillkorv.

2. Jag kan aldrig säga tack när någon säger att jag är bra på något.

3. Min småkusin kör kungaparet.

4. Jag har hjärtproblem.

5. Jag kan åtminstone 21 Beatles låtar utantill.

6. Jag sjöng hallelujah framför 170 personer i lördags.

7. Jag var med när brandalarmet gick på ett hotell en gång, medan jag sov. Jävla obehagligt.

8. Min pappa är bagare.

http://www.ihan.blogg.se

 
Ingen bild

Mirja

16 februari 2009 17:43

Såg nu att jag hade skrivit: Jag har förbi för kackerlackor. Vad är en förbi? Ibland rörs orden ihop i huvudet.
Men jag tror du förstod vad jag menade. Hoppas du får en fin kväll.

 
Ingen bild

And another one bites the dust....

16 februari 2009 18:17

Åkäj. Jag ger det ett försök. "Alla andra har ju gjort det"

1.Jag har lyckats att nästan missa ett plan, och efter att jag övertalade killen som stod i gaten, fick jag honom att stoppa planet. När jag steg ombord fick jag mördarblickar av alla passagerare. Jag log tillbaka.

2. Jag har varit med som bakgrundsdansare till en afrikansk musikvideo som spelades in i Stockholm förra sommaren. Detta trots att jag inte kan dansa afrikansk dans. Dessutom spelades videon in framför slottet i Gamla Stan, vilket betydde turistattraktion. (Nu i efterhand när skammen har lagt sig har jag fått reda på att jag är värd 230 kameler i Kamerun eftersom musikvideon är sjukt populär där. "hehe")

3. Jag har en gång i mitt liv gått på fel begravning, i fel kyrka, och insett det precis i slutet när begravningsförrättaren sagt den avlidnes namn för sista gången. (Det var "som tur var" ingen nära anhörig till mig)

4. Jag har lyckats dansa hip hop med en arbetare inne på Footlocker i New York. Han lärde mig stegen. Jag kan fortfarande inte dansa hip hop. När en timme hade gått och jag skulle gå därifrån försökte han vara rolig och sa att han skulle skicka in bandet från affärens övervakningskamera till Americas Funniest Home Videos.

5. Under mina ungdomsår såg jag Crossroads över 100 gånger, och kan fortfarande alla repliker.

6. ...och Britney Spears är fortfarande min gud.

7. Jag har en stor tenta om mediehistoria och medierätt på torsdag och borde egntligen sitta och plugga till den.

8. Jag tror jag tog den här uppgiften om 8 sanningar lite för allvarligt.

 
Ingen bild

Linda

16 februari 2009 19:07

1. Jag vågar inte gå på mitt golv när det är mörkt, jag får för mig att någon/något ska sticka ut långa svärd och skära av mig fötterna.

2. Jag är livrädd för skogen, speciellt när det är mörkt.

3. Jag hatar sättet händerna luktar efter man skalat en apelsin.

4. Jag tycker det är obehagligt att prata med folk jag inte kan se, ex telefon, eftersom jag inte kan se hur de reagerar.

5. Jag hatar att min pappa flyttat från stan och tror att jag med glädje sover på soffan när jag hälsar på honom. (Jag har inte hjärta att berätta att den dära soffan ger mig ryggont och jag känner mig ickeomtyckt)

6. Alla mina skivor står i alfabetisk ordning.

7. Det finns bara 5 personer jag kallar mina vänner, bara en av dom vet allt om mig.

8. Jag tycker min födelsedag är den bästa dagen på året, den borde bli helgdag.

 
Ingen bild

Ellen

16 februari 2009 20:55

1. Jag har bestämt att jag ska lära mig spela munspel. Fast jag är den mest omusikaliska man kan få tag på.
2. Jag älskar Tom & Jerry kex.
3. Jag hatar att gå på toa, det är slöseri med tid.
4. Jag vet hur man löser en rubiks-kub.
5. Jag är duktig på bilar. Det är dock inget intresse jag har valt, men det har bara blivit så.
6. Jag kollar alltid vad tunnelbanevagnarna heter. Min favorit hitills är nog Stig-helmer.
7. Jag gillar inte sl´s röststyrda reseplanerare. Hon är så seg.
8. Jag ska kolla på Raw idag.

Ha de gött, hej!

 
Ingen bild

Anna

16 februari 2009 22:41

1. Jag hatar kaffe. Jag kan inte förstå mig på människor som dricker det frivilligt, fy satan!
2. Tzatsiki är min favoritfilm, den är så grymt rolig! Jag kan nog alla repliker utantill.
3. Jag är jättedålig förlorare, men gillar om att tävla, jag ger mig inte förns ja vinner. Men vinner jag ändå inte, då blir jag gramse!
4. Jag är otroligt blyg och osäker på mig själv.
5. Jag kan jonglera med 4 bollar och lösa en rubix kub.
6. Jag gillar att använda tokiga ord och ord som jag egentligen inte riktigt vet vad dom betyder, som t.ex diffus.
7. Jag har aldrig i mitt liv varit på kryssning. Men i maj, då jävlar smäller det, då blir det Comedy Cruise för hela slanten! Det ser jag fram emot så jag tror jag spricker!
8. Jag älskar att ha roligt! :)

 
Milla

Milla

16 februari 2009 23:07

Jag är en trogen bloggläsare ända sedan 1000apor och den här utmaningen fick jag av en vän, som jag råkar veta är din vän också. Jag skrev svaren i min blogg, ifall det skulle vara något att läsa.

Dock så blir jag lite orolig när du skriver att du läser alla kommentarer. Jag menar, Alla Kommentarer, det är en hel del. Dessutom är det energikrävande.
Är detta möjligtvis ännu en sanning om dig Soran? En tvångstanke om att inte försumma dina läsare. Min blogg behöver du verkligen inte besöka för att stilla ditt samvete. Det är ett löfte från mig som läsare.

Ha det bra.

http://www.verbaltavfall.blogg.se

 
Sofia

Sofia

16 februari 2009 23:37

1. Älskar att poia
2. Använder alltid cykelhjälm
3. Måste ha något att göra med händerna när jag tittar på tv eller väntar på att datorn ska arbeta klart, annars blir jag rastlös
4. Samlar på Monopol-spel
5. Trodde att spöken skulle ta mina gosedjur när jag var liten så jag gömde alla under täcket och jag hade en del gosedjur.
6. Är en foto och musikal-nörd
7. Äger en enhjuling men kan inte cykla på den...än
8. Hade väldigt svårt för att komma på 8 sanningar om mig själv. =)

http://atraxy.blogg.se

 
josefin

josefin

16 februari 2009 23:41

1. Jag har en otroligt stor (och då menar jag STOR) fobi för fjärilar. Kan inte titta på en bild av en fjäril utan att rysa. De gångerna fjärilar har tagit sig in i vårat hus har jag börjat gråta och skrikit i panik åt pappa. Han tycker att jag är överkänslig och brukar vägra att ta bort fjärilarna, då måste jag låsa in mig på toaletten över natten för att vara säker på att jag inte ska komma i kontakt med fjärilen. Det har även gått så långt att jag inte vågar vara ute på sommaren ibland, då ångesten tar över.

2. Gillar att fota men är så självkritisk så att jag tycker att alla bilder blir dåliga och fula.

3. Älskar att spela Guitar hero.

4. Min bror har aspberger och jag tycker att han är jobbig och blir verkligen förbannad när han särbehandlas av mina föräldrar och syskon.

5. Jag brukar dra "din mamma"-skämt med min pappa och jag tycker att det är jätteroligt.

6. Jag gillar inte saker som är mainstream. Jag brukar tex skämta om Engla bara för att man "inte får det".

7. Hatar allt som inte är logiskt.

8. Har förut haft riktigt svårt att skratta (alltså då menar jag att skratta ut högt. jag har alltid skrattat tyst inne i huvudet, om man säger så) Tills jag upptäckte dig, Soran! Nu skrattar jag hejvilt åt allt möjligt. Har fått mig en massa favoritkomiker också, som tex dig (såklart, du är ju min favorit!) johan glans, andré wikström och louis ck! Åh gud så jag har skrattat åt louis! Tack så mycket Soran för att du fick mig att inse hur rolig han är.

http://kickemintheface.blogspot.com

 
Ingen bild

Mathilda

17 februari 2009 11:57

När jag tänkte på vad jag skulle skriva om mig själv så insåg jag ganska snart att jag är en ganska så patetisk människa, men vafan.

1. Jag har nog som du aldrig varit kär i någon på riktigt. Jag har trott det men det visade sig att jag nog bara var kär i kärleken.

2. Jag är 17 år och har inte förns nu hittat mina riktiga vänner, vilket i sig faktiskt är ganska skönt. För det är väl som man säger; Bättre sent än aldrig.

3. Under det här året har jag blivit super intresserad utav svenska komiker och när jag hittade dig och din blogg var jag fast. Men jag har fortfarande aldrig gått och sett dig live, något jag hade som ett "hemligt" nyårslöfte. Så fort jag har fyllt 18, vilket förövrigt är i sommar så kommer jag att göra det.

4. Jag hatar folk som frågar de mest onödiga frågorna som dom i alla fall vet svaret på.

5. Jag har i nästan hela mitt liv hatat min stora syster men har på senare tid funnit sätt att komma överens med henne också. Men det finns stunder då jag önskar att jag vore utan syskon.

6. Jag vill mer än ofta tro att jag är riktigt bra på saker jag inte har en aning om hur man gör. Jag har aldrig kört en bil, men det känns som om jag skulle vara född att köra bil. Ingen i min omgivning verkar vara lika säker.

7. När man ändå håller på skulle jag lika gärna kunna bekänna min skräck för människor som ser lite äckliga ut. Kanske ses som en tvångstanke, eftersom det är väl vad det är. Men när någon som jag anser är äcklig eller bara lite annorlunda och kanske ful så måste jag hålla andan minst 10 meter innan jag går förbi och fortsätta 10 meter efter att vi har passerat varandra.

8. Jag har redan nu skrivit en lista på namn jag tycker är fina som mina möjliga barn skulle kunna få heta. Det är ganska konstigt att jag gjort det då jag inte ens vet om jag kan få barn, eller jag kanske inte ens hittar någon att få barn med.

 
Malin

Malin

17 februari 2009 19:15

Jag tror att det är väldigt populärt att skriva en massa sanningar om sig själv..

http://malins.dittkarlstad.se

 
Ingen bild

lotti

17 februari 2009 21:07

1. Jag är bra på att skolka. Det gör jag ibland från spanskan och idrotten. Jag hatar spanska, min spanska lärare och min spanska grupp. Jag får alltid ångest inför varje lektion.
2. Jag älskar när det är -20/25 ute och sol. Jag blir lycklig av det. Synd att det bara är så en veckan en gång per år.
3. Jag har inte haft jeans på mig sedan i november när första snön kom här uppe. det är så obekvämt när det är kallt. Mjukisbyxor är det enda rätta för mig just nu.
4. Jag har två styckna klockor i mitt rum. Den ena går exakt 3 minuter för den andra. jag vet inte varför jag har två. Det är bara en kännsla.
5. Jag skjuter gärna upp saker i sista sekund. Gärna allt och mycket. Sedan får jag en mindre form av panikångest över att ingenting är gjort. I morgon ska jag ha två stycken prov. Det finns fortfarande tid att försöka plugga.
6. Jag köper inte saker för att jag behöver dem, utan för att det är billigt.
7. Jag är sjuk bra på att peppa/muntra upp människor. (Och att skratta argit). Jag kan också få personer att göra precis som jag vill. Det funkar dock inte på mamma.
8. Min kompis har en vit kanin med blåa ögon. HAN heter Lisa. Dom sa att det var en tjej när hon tog honom från uppfödaren (tog som i få, inte som i att sno).

Det sista kanske inte är en sanning, men det är någoting iaf. ha ett bra liv!

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

17 februari 2009 23:39

Haha kul..
men håller med dig..eftersom han är själv och de andra var fler så känns dte lite riskabelt :P

http://carolinedream.blogg.se

 
Ingen bild

Linnea

18 februari 2009 00:34

jag får väl också ta och skriva lite om mig själv :) låter som en kul grej!

1. Har panik och massa ångest för att bli 18 även om jag inte vet riktigt varför.

2. Hela dagen kan bli förstörd om jag gör något fel och någon annan märker det och kommenterar det, även om kommentaren inte är illa menad.

3. Tror alltid att jag är sen till bussen och halv-springer till busshållplatsen varje dag.. men ändå så får jag stå länge och vänta på den.

4. Vet inte hur jag ska flirta med killen jag gillar, för jag är blyg och han med.

5. Har bara haft en "riktig" pojkvän.

6. Tycker om mitt namn.

7. Går handel men vet ändå inte vad jag vill jobba med i framtiden.

8. Har sett Timo Räisänen live mer än 8 gånger (har tappat räkningen :P ) även om jag inte är hans största fan, för det är min kompis som är det :)

och en bonussanning.. bara för att!
9. Måste alltid göra kommatecken när jag sitter vid datorn och skriver, även när det inte behövs.

 
M

M

18 februari 2009 16:18

1. Jag är rädd för mycket. Mörker, kräldjur, höjder. Rätt så vanliga saker. Men jag är också rädd för dvärgar, clowner och gamla/fulla gubbar. Inte lika vanligt kanske.

2. Jag pratar alltid med mig själv när jag är hemma ensam. Eller förresten, jag behöver inte ens vara hemma för att göra det. Min kompis undrade senast för någon dag sen vem jag egentligen pratade med när jag stod i omklädningsrummet i skolan.

3. Jag fick en liten nalle när jag blev född. Den ligger fortfarande kvar i min säng. Väldigt töntigt kan tyckas, men det är något speciellt med den som jag inte vill slänga bort.

4. Jag kan sitta och skratta åt ingenting. Till och med en stol kan få mig att skratta vissa dagar. Det kallas lättroad tror jag..

5. Jag hatar mitt utseende, och jag brukar kika i skolkatalogen bara för att övertyga mig själv om att alla andra är mycket finare. På alla möjliga sätt, och det funkar.
Men det är inte en så bra idé, då man inte mår så bra av att klaga på sig själv.

6. Jag dricker inte. Men flaskan lockar ibland, den ser ut att kunna lösa problem. Men jag vet att det bara skulle bli värre. Så jag låter bli. Anledningen till att jag inte dricker är att jag helt enkelt inte mår bra av det.

7. Min högsta önskan är att bli rallyförare. Det känns rätt ironiskt då jag inte ens får övningsköra nu på vintern för att mina föräldrar är rädda att jag ska krascha bilen. Tråkmånsar.

8. Jag har jättesvårt att bli kär i någon. Jag har arit olyckligt kär i en kille, okej.. det var från årskurs 4 till 6. Men det kändes ändå jobbigt då det aldrig blev något. Det enda som blev var en pinsam stund när hans kompisar konfronterade mig inför hela klassen. Ush..

http://amagicblog.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria

18 februari 2009 18:17

1. Jag är en sådan person som alltid lyckas säga något (oftast taskigt) om en person, sen står den personen bara någon meter ifrån mig.

2. Jag håller på att läsa Bibeln, just nu. Och jag ska läsa ut den!

3. Jag grät i 3 timmar då jag hade läst ut den sista Harry Potter-boken.

4. Jag fantiserar om berg-och-dalbanor. Okej, alltså, hur man skulle kunna bygga dom. Oftast går dom ovanpå hustak...

5. Jag har fått mvg på alla prov i SO, NO, svenska och engelska hittills i år.

6. Jag analyserar alltid sönder allting som jag gör. Jag kan skämmas över en sak jag gjorde för över ett år sen!

7. När jag var liten hade jag en låtsaskompis som hette Frida Maggolina.

8. En till sak som har med Harry Potter att göra. Min värsta födelsedag någonsin var min elfte. Jag var helt övertygad om att jag skulle få ett brev från Hogwarts! besvikelse...

 
Isa

Isa

19 februari 2009 00:14

1. Jag hatar att uttala mitt namn eftersom jag läspar lite. Inte alls mycket men jag stör mig iallafall på det. Sedan tror alla också att jag säger Lisa när jag försöker säga Isa. När jag var mindre var det någon som trodde att jag sa "Gissa?" så han började gissa på en massa olika namn och jag var tvungen att upprepa mitt namn flera gånger innan han fattade.

2. Jag tittar också bakom duschdraperiet innan jag duschar. Och när jag tvättar ansiktet så får jag alltid panik. Det känns verkligen som om det står någon bakom mig då. Tvångstankar har jag gott om.

3. Jag är extremt rädd för sjukdomar och skador och dylikt. För någon dag sedan berättade an kompis om ett program om strokes så nu får jag ångest varje gång någonting känns onormalt med mitt huvud. Det trots jag vet att det är väldigt ovanligt att man får strokes i min ålder.

4. Jag är jättebra på att bli kär i killar som jag verkligen inte vill vara tillsammans med... Jag vet att det låter konstigt.

5. Jag kommer i regel alltid fem minuter försent. Och så brukar jag skjuta upp saker in i det sista. På något sätt så fixar det sig alltid i slutet.

6. Jag vill vara vegetarian men är det inte eftersom jag inte riktigt orkar och så är jag inte så värst förtjust i linser och grönsaker och sådant som man måste äta då. Att jag vill vara vegetarian är av miljöskäl så jag äter istället lite mindre kött och fisk.

7. Jag är scout men jag skäms för det och jag hatar att vara i naturen. Det finns inget äckligare än att laga mat där och sedan äta den. Jag fattar inte varför ingen bryr sig om att det finns jord i maten. Helt obegripligt. Är det bara jag som äcklas av det? Och om jag sedan sitter och pillar bort allt det där som egentligen inte borde finnas i maten så tycker folk att jag är konstig. Är det hela inte lite bakvänt?

8. Jag hatar traditioner, så då har jag ännu en anledning till att inte gilla scouterna. Jag tycker inte heller så mycket om jul eller påsk eller midsomar, halloween och alla andra högtider som man måste gå igenom år ut och år in. Är det inte någon mer som tröttnar?

http://aizzaz.bloggagratis.se

 
$$$ophia Edanius

$$$ophia Edanius

20 februari 2009 21:53

1. När jag var mindre brukade jag ägna eftermiddagarna åt att skriva noveller om en kille i skolan jag var förälskad i, de slutade alltid med att vi blev ihop. Det värsta är att jag var 14 (kanske t o m 15?)...

2. Jag ska köra min första stand-up någonsin på Bungy den 27:e april! Sitter och putsar på material nu

3. För ett par jular sedan skulle jag och en vän ge våran kompis bajs i julklapp. Idén var att vi skulle "förklä" bajset till en chokladbakelse med strössel osv. Min vän fullföljde aldrig uppgiften, så mitt bajs fick alldeles ensamt ligga i en burk under min säng i tre veckor eftersom vi glömde av det.

4. Jag har fem tatueringar och ingen är gjord på studio så alla är kassa (fast charmiga på sitt sätt, förhoppningsvis).

5. I sexan sa mina mobbare till mig att jag aldrig skulle kunna bli artist. Samma vecka fick jag mest beröm av alla när vi skulle spela teater på engelska-lektionen! Är ännu inte klar med att äga dom jävlarna.

6. Jag träffade och snackade med Magnus Betnér en gång efter en show men jag minns inte vad han sa för jag var helt paralyserad. Smidigt!

7. Jag är rätt kass på att filma & redigera osv men jag gör det ändå. besök min youtubekanal: youtube.com/hejsophia :)

8. Just nu sitter jag och youtubar Soran Ismail. killeeeeen.

Ciao

http://sophianolifer.blogg.se

 
Ingen bild

linda

2 mars 2009 00:05

såhär lite i efterhand liksom. (skyller på att jag just hittat din blogg och att jag är rastlös och ändå inte har någonting för mig. även om jag vet att du inte kommer läsa detta. haha patetiskt utav mig. som fan) men here we go.

1. jag bygger alltid upp en sådär riktigt humoristisk men relatvit kaxig fasad gentemot människor. jag har helt enkelt svårt för att släppa människor inpå livet, men jag trivs ändå ganska bra med att ha en stor och ytlig umgängeskrets och ganska få "riktiga vänner"
2. jag har alltid haft väldigt stora framtidsdrömmar, som jag antagligen aldrig kommer förverkliga eftersom jag är dålig på att intala mig själv om att jag är bra på något
3. jag är en såndär jobbig/fånig/vek vegetarian, eftersom jag tycker det är fel att människor tar sig rätten till att inskränka andra varelsers rätt till liv och behandla dem som skit. att köttätare har brist på intelligens är ett uppenbart faktum. samtidigt har jag aldrig försökt tvinga över någon till "den rätta sidan". jag tycker bara att det är sorgligt att majoriteten av köttkonsumenter vägrar inse hur verkligheten ser ut, utan bara ser enkelheten i att käka sin biff utan att ens reflektera över biffens förflutna. (haha "biffens förflutna" - ett uttryck jag borde använda oftare). jag är dock sjukt dålig på att uppskatta bönor och linser och annan konstig mat, eftersom jag är sjukt kräsen och helst hoppar över mat och lever på kosttillskott istället :D
4. jag är bra på att känna mig otillräcklig och inse vilken extremt dålig människa jag är
5. sarkasm är jag en aktiv användare utav. tyvärr uppskattar/begriper inte många jag känner vad sarkasm innebär och dömer mig helt enkelt som korkad/elak (vilket är ganska underhållande det med)
6. under 3 års tid gjorde jag allt för att passa in. sedan insåg jag att det helt enkelt inte gick. då gav jag upp. på något vis har jag alltid umgåtts med så otroligt många och olika typer av människor, som på något vis uppskattat och gillat det udda med mig
7. jag dömer aldrig människor, vilket är min goda egenskap. sen är jag kanska hygglig men ses nästan alltför ofta som en genomsnäll tjej. det får jag lite prestationsångest av, liksom inget jag till 100% kan leva upp till
8. jag tycker du verkar vara en människa med en stor dos humor och charm. en ärlig och sympatisk människa helt enkelt

peace out!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards