Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Soran Ismail - 23 juli 2009 22:02

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." är ett uttryck som är lika uttjatat som idiotiskt. Naturligtvis finns det dåligt väder, ni som inte tror på mig kan ju bara ta en sväng till västkusten...


Men hursomehslt. Nu är jag redo. Oavsett om det blir regn eller sol så är jag redo. Jag och Björn köpte en varsin poncho, så nu är vi utan tvekan hetast i stan. Eller vad säger ni? 


 

Av Soran Ismail - 23 juli 2009 11:13

Under den svenska sommaren finns det diverse veckor man ska infinna sig på diverse platser - jag ogillar sådant. Allt ifrån festivaler till almedalsveckan, till Visby och Båstad. Det blir lite för mycket hets för min smak. Men nu åker jag på en egen liten västkust och fest-turné.


Idag - Halmstad/tylösand

I morgon - Göteborg

Lördag - Varberg. 


Ikväll och på lördag ska jag besöka hela turnégänget på Sunny Stand-up  och på fredag blir det fest med lite andra vänner i Göteborg. Folk från Helsingborg och sådant. Fint folk med sunda värderingar. Det ska bli riktigt kul! Om våra vägar korsar varandra hoppas jag att ni kommer och festar med oss.


När jag kommer hem igen så är det dags att åka till Kurdistan. Det blir en härlig kontrast, dessa dagar vs. Kurdistan. Inte att något är att föredra över det andra, men jag bara konstaterar - Det blir en väldig kontrast


Jag ska avsluta det här inlägget med en ramsa som Mårten Andersson nyligen lärde mig. Den är tydligen ganska vedertagen här i Stockholm. "Vad gör vi? - Nu kör vi!


Lika enkel som tydlig. "Hörrni, vad är det vi ska göra för någonting!?" "Vi ska köra" "Jaha, ok. Men dåså". Tydligt. Inget tjaffs. Skönt.

Ovido - Quiz & Flashcards