Alla inlägg den 13 april 2009

Av Soran Ismail - 13 april 2009 20:12

Om 20 minuter börjar Parlamentet, om ni vill se mig sitta och försöka vara rolig. Och era kommenterar lämnar ni med fördel, som vanligt, här.

Av Soran Ismail - 13 april 2009 16:03

Jag, Martina, Anna, David och Petter har bestämt oss. Det är för fint väder för att sitta inne. Vi har inte bestämt vad vi ska göra annat än att vi ska ha kul. Och det ska vara en boll involverat.


Undrar med spänning vad det blir... 

Av Soran Ismail - 13 april 2009 13:04

Magnus twittrare så här igår;


"Time to hit the Casino again..."


Jag skickade sms;

- Dra lite roliga oneliners vid bordet, för att distrahera dina motståndare.


Han svarade:

- Fuck off


Jag tror att han har det som autosvar.

Av Soran Ismail - 13 april 2009 03:55

Den här dagen har gått åt att fira att det är FF hos David. Ett tag var även Kodjo med i detta firande, men mestadels var det bara jag och David.


Tuffa killar som vi är så spelade vi tv-spel. Allt från fotboll till hockey, till diverse skjutspel, till racing. Alla spel hade en sak gemensat; jag var bättre än David. 

 

Dessvärre är David en ganska dålig förlorare. Resultatet av att jag vinner är att han förnerkar det likt en idiot som förnekar förintelsen, och sedan vill han byta spel. För någon timme sedan fick vi slut på spel som vi kunde spela mot varandra, så han spelade GTA själv istället medan jag fördrev tiden med att chatta med de som orkade hålla sig vakna på facebook-chatten. 


Glad Påsk?

Ovido - Quiz & Flashcards