Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Uppsala

Av Soran Ismail - 11 oktober 2008 15:34


Då är vi framme i Uppsala. På vägen stannade vi hos mina föräldrar i Knivsta och åt en underbar lunch som de hade tillagat. Här har vi hela gänget i vårt kök. 



Nu ska jag snart bege mig till Musiken Hus (Uppsala Konsert och Kongress) för att testa ljud. Som jag har längtat. 


Alla andra städer får ursäkta en aning, men den här dagen har jag sett fram emot i nästan ett helt år. Så fort turnén var bokad så frågade jag när vi skulle vara i Uppsala, och sedan dess har jag haft 11e Oktober långt fram på minnet. 


Jag är så jävla taggad. Lite för mycket nästan. Nästan så att jag är orolig för att jag har byggt upp så enorma förväntningar kring det här att det kan bli näst intill omöjligt att leva upp till det. Men jag ska göra mitt bästa. Idag gör vi dessutom om lite då jag avslutar varje show, istället för Björn som har vart en hjälte och dragit det lasset hela tiden. Får se hur det blir att gå upp efter Björn.. 


Efteråt har jag fixat så vi kan gå och festa allihopa. Fan vad roligt det ska bli. Det var längesedan jag var så här förväntansfull inför en kväll.. hoppas bara att förväntningarna infrias. 


Utöver allt detta så spelar ju Sverige - Portugal, och naturligtvis missar jag matchen. Det har nog inte hänt sedan jag började med stand-up för knappt två år sedan att jag inte har uppträtt samtidigt som svenska herrlandslaget haft en tävlingsmatch. Nåja, jag blir hursomhelst otroligt imponerad om de skulle lyckas vinna mot Portugal med så många ordinarie och viktiga spelare borta, trots att det är hemmaplan. 

 
 
Felicia

Felicia

11 oktober 2008 15:51

Skärpan på bilden ger känslan av att alla är lite småfulla. Men vad fan, det är ju lördag!

Tror det är hugget som stucket att komma före eller efter Björn. Du är ändå bättre som tar dig fram utan att vara fullständigt överhypad. Go get'em, tiger!

http://www.metrobloggen.se/felis

 
Ingen bild

johanna

11 oktober 2008 15:54

Fan vad tråkigt för er att missa matchen då, men lycka till ikväll nu!

 
Ingen bild

Ellen

11 oktober 2008 15:56

Jag vet inte varför, men jag blir jätteglad när jag läser det här inlägget :)

 
Malle

Malle

11 oktober 2008 16:00

naw :) jag skulle också ha längtat, hoppas allt blir bra nu då :)

http://maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

Tinan

11 oktober 2008 16:13

Härligt med den känslan. Låt inte någon stoppa dig i din entusiasm! Det blir säkert svinbra. Tror som säkert många andra att du kommer knyta ihop påsen riktigt bra, även fast det är efter Björn som säkert många kom dit för att se.
Dessutom tror jag många har sett det mesta med Björn på youtube och då blir det inte samma reaktion, även fast man tycker det är skitkul och sjukt, det han pratar om. Men man har redan haft den första skrattattacken åt det. Synd såklart...

Och visst, om nån vill påpeka att man inte "måste" se på youtube så är ju det alldeles rätt. Ingen är tvingad. Men tycker man att nån är rolig och har möjligheten att skratta lite när man är hemma och har tråkigt så tar i alla fall jag tillfället i akt. Så det är defenitivt synd att youtube finns på det sättet.

Hoppas ni får en bra kväll nu när du peppat så inför det!

 
Mona

Mona

11 oktober 2008 16:20

Jag hoppas ni får en bra kväll i Uppsala.
Utsålt?

http://monaspusselbit.blogg.se

 
Ingen bild

sara

11 oktober 2008 16:24

Va kul! Jag har nog längtat nästan lika mycket som du tills ikväll. Jag har knappt kunnat sitta still hela dagen. Önskar klockan vore 8 nu. Jag är iaf där sen å skrattar så mycket jag kan och klappar händerna av mig :P Vi ses ikväll. Lycka till!

 
Ingen bild

Linnea

11 oktober 2008 16:44

ååh äntligen har vi tillbaka dig i uppsala.
jag bor också här och har sett dig irl 2 gånger :)
synd att jag inte har biljetter, antar att det är slutsålt? får kolla upp det där

 
andrea

andrea

11 oktober 2008 17:10

Varför har du längtat speciellt till Uppsala? ;) Det går säker hur bra som helst ikväll, även fast du är efter Björn. Lycka till!

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Matilda

Matilda

11 oktober 2008 18:05

Ska bli så sjukt kul att ser er ikväll! Jag har biljetter till den sena föreställningen och har längtat till denna dag i nästan ett halvår. Jag sitter på fjärde raden och tänker skrika högt och vinka mycket. Feel free att skrika och vinka tillbaka! YOU ROCK!

http://matildow.blogg.se

 
L

L

11 oktober 2008 18:13

jag önskar verkligen att jag och mina kompisar hade fått tag i biljetter till idag! det blir säker otroligt bra! lägg in en extra föreställning i uppsala när turnén är slut, snälla! :P

http://fiishes.blogspot.com

 
Dixxie

Dixxie

11 oktober 2008 18:14

Kom att tänka på sista inspelningen av Parlamentet i våras & du skulle gå, & det kom fram att dina föräldrar satt i publiken. Din mamma var så söt "En applåd för Sorans föräldrar" hihi :)

http://bentonbrokennerves.blogspot.com

 
Sanna

Sanna

11 oktober 2008 20:14

Trevligt med sammankomst hos mamma och pappa. Hoppas nu verkligen att allt blir som du önskat dig så länge och du får väl berätta imorgon. Håller tummarna! //Sanna

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ella

11 oktober 2008 20:27

Hej Soran! Hur länge brukar inspelningen av ett Parlamentetavsnitt ta?

 
emelie och felicia

emelie och felicia

11 oktober 2008 20:40

läs vår blogg, sjuukt bra :) du är grym förresten :)


http://chillagalet.blogg.se

http://chillagalet.blogg.se

 
Ingen bild

Uppsala

11 oktober 2008 22:14

Bra insatts i kvällens gig Soran. Jag va och såg ditt gig vid 17 föreställningen. Till en början värkade du lite nervös men du kom igån riktigt bra. I slutet av giget var du grym! Hoppas de andra föreställningarna också gick bra

 
Niclas B

Niclas B

11 oktober 2008 22:59

Då äldste sonen var på "Ackis" rätt mycket som ung så hann vi bekanta oss med Uppsala och det är nog Sveriges bästa stad. Den har allt men väldigt komprimerat! Små söta butiker, man går från dörr till dörr liksom och löparbanan är super. Där har man sprungit många varv, säkert fler än du! ;-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

 
Josephine

Josephine

11 oktober 2008 23:09

fan vad grymma ni va! Jag har skrattat så jag har tränningsvärk i käken, det känns som det iaf! helt underbart!

http://absolutjosephine.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

11 oktober 2008 23:21

Tack för ikväll! Jag är mer än nöjd. Jag är överlycklig :D Förstår inte hur ni orkar kväll efter kväll. Speciellt när det är 3 föreställningar på rad. Hoppas att ni sover gott på nätterna och att ni äter bra. Stor kram!

 
Michelle

Michelle

11 oktober 2008 23:26

Hej, Michelle från Norrköping (Kompis med Finskan!)

Måste bara tacka för en oförglömlig kväll.
För övrigt så var du mycket bättre än Björn, skrattde så jag bröt käken!

http://meps.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

12 oktober 2008 00:20

Haha fan vad bra ni var ikväll!Hade riktigt roligt.Tack

 
Ingen bild

malin

12 oktober 2008 00:36

Du e bäst Soran!

 
Clara

Clara

12 oktober 2008 00:36

Fan vad bra ni var. Jag satt i publiken på den som började 20.00 Jag skrattade så sjuuukt mycket åt dina skämt. Oförglömligt. Tack för en underbar kväll.

du var snyggast utav alla :)

http://cclar.blogg.se

 
andrea

andrea

12 oktober 2008 00:38

HEJDÅ 22 . ;)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sara

12 oktober 2008 02:48

Du var jätte bra ikväll Soran! Jag ska inte ljuga när jag bokade biljetten för så där ett halvt år sen så var det nog mycket på grund av Björn. Han är en duktig komiker men ikväll var det du som var bäst. Jag älskar din humör. Den är lite elakare, lite smartare. Hur som helst vill jag tacka för en rolig kväll och viska lite blygt att jag tyckte du var söt.


PS.
Det är INTE okej att skoja om studenter och deras cyklar. Framför allt inte om cyklarna. Och menar du alltså att folk INTE uppskattar när man cyklar i i felriktigt på en enkelriktad gata, mitt i natten utan lyse, i zikzak?! :o Det kan INTE stämma :P God natt

 
Amra

Amra

12 oktober 2008 09:37

Hej! Jag var på den sena föreställningen och måste bara säga att du ägde verkligen hela showen Soran! Alla ni var bra. Dock blev jag besviken när vi inte hittade er efteråt för att prata och ta kort :(.
Hoppas att du/ni kmr till Uppsala oftare. (Och kanske också till Rosendal nån gång) :) då kan ni ju träffa dina föräldrar i knivsta oftare också :P har förresten hört av min kompis (hon är vän med din kusin som går på katte) som träffade dina föräldrar på den där kurddagen att dom är jättesnälla. :D
Aja, ha det bra ;)

http://www.amrasblogg.blogg.se

 
Ingen bild

Lovisa

12 oktober 2008 12:34

Gick på den som va 17.00, hade riktigt roligt! Ni va väldigt bra allihopa :) Ni måste ju verkligen komma till uppsala någon mer gång!
Och hoppas du hade minst lika roligt som jag och min vän hade :)
kram

 
erika

erika

12 oktober 2008 12:42

du va sjuuukt rolig på 17-föreställningen,
har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. och när ja å min kusin råkade hamna i samma hiss som dig, jag dooog verkligen. chockad på hög nivå (a)

http://rauwr.playahead.se/

 
Ingen bild

Em.

12 oktober 2008 12:55

Hoppas vi inte gjorde dig besviken som publik. Vi var på föreställningen klockan 20.00 och det var så roligt. Jag har nog aldrig sett min mamma skratta så mycket, hon höll bokstavligt talat att ramla av stolen. Tack för att ni fick oss att skratta!

 
catie

catie

12 oktober 2008 22:44

jag har en fråga! hur kan du och björn känna varandra? han är ju från göteborg och du från uppsala? något jag tänkt på länge, hehe.

http://catieeklund.blogg.se

 
Ingen bild

Jessica

17 oktober 2008 19:05

åhh jag gillar knivsta skarpt haha. har släkt där så jag åker från östersund dit bara för att slappna av, äta från den lokala pizzerian, handla på knivstaboden haha. kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards