Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Soran Ismail - 6 januari 2009 18:29

Gårdagens show var riktigt bra. 4 av 6 komiker i alla fall, två stycken var mindre bra. Inte alls bra faktiskt. Greg Giraldo som vi gick dit för att se infriade förväntingarna, sedan var det en man där vid namn Sherrod Smalls som faktiskt lyckades överglänsa honom i mina ögon. Kul som fan!


Det var intressant att se klubben också, Comedy Cellar. Litet och mysigt. Riktig NY Stand-up feeling, ni vet. En liten lokal nere i en källare med tegelstensväggar. Inträdet var 10 dollar (billigt) men sedan är det ett two drink minimun/person när man är där inne. Det har nästan alla stand-up ställen här. Men det underbara var att de hade ett maxtak på alkohol. Man fick inte beställa mer än 3 alkoholhaltiga drycker. Underbart. Snacka om att tänka på komikerna och att det ska bli en bra kväll, istället för att bara få in så mycket pengar så snabbt som möjligt. Det leder i sin tur till att komikerna gillar att uppträda där --> bättre kvällar --> publiken kommer tillbaka --> mer pengar i längden. Skönt med folk som kan tänka framåt.


Vi har precis ätit frukost och ska bege oss ut i staden. Följ med? 

Av Soran Ismail - 6 januari 2009 00:35

Men inte för någon av oss, utan för Greg Giraldo. Jag och David ska möta upp Magnus och Helena för en bit mat innan showen drar igång. Ska bli intressant att se hur standarden är.. 


Dagen har gått åt att titta runt bland alla stand-up klubbarna i stan (de 4-5 största i alla fall) och kolla läget runtomkring hotellet. Vi bor ett stenkast ifrån Time Square så det är absolut inget fel med läget. Hotellet i sig är också helt ok. 


Det verkar vara ett par av er läsare som är bosatta i NY. Soft. Skriv gärna till min mail (soranismail@hotmail.com) så kanske vi kan mötas upp. Ni får mer än gärna visa oss runt lite i stan, på trevliga ställen. 





Ovido - Quiz & Flashcards