Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Soran Ismail - 29 januari 2009 17:14

Det är skönt att få vara hemma i ett par dagar nu. Det var längesedan sist. Man känner sig lite som en mini-globetrotter, med betoning på mini då. Från Malmö till Oslo, sedan hem en kväll, sedan vidare till Sundsvall. Dessutom reser man ofta runt ensam som komiker, och det är därför jag tror att sammanhållningen i branschen är så god. Man vet hur de andra har det och man har liksom ingen annan/inget annat att falla tillbaka på när man står där på scenen inför hundratals människor. Man är helt utlämnad, står helt naken, och hoppas att publiken ska uppskatta det man har att visa upp. 


Då är det underbart att få komma hem till sin egen lägenhet och vila i sin egen säng några dagar, innan man beger sig ut igen och ställer sig naken inför hundratals människor igen. 



Hade man haft någon att dela det hela med så hade väl det vart det mest optimala, men det här är bra det med..



Av Soran Ismail - 29 januari 2009 03:10

Då är jag tillbaka på hotellrummet. Jag har hunnit med att uppträda och göra ett helt ok jobb och gå plus minus noll på Casinot (väldigt svensson av mig). Dessutom har vi lärt känna lite nytt folk här i S-vall och framförallt så har jag och Tobias sjungit Kareoke. Det har hänt en gång tidigare i mitt liv och det var i Köpenhamn.Jag är lite rädd för att det kommer ligga ute på youtube i morgon.. det var trots allt orpoportionerligt mycket kameror i luften i hänsyn till antalet människor på plats.  Men vadfan, är det någonstans man ska bjuda på sig själv så är det i Norrland. Folk är mycket mer avslappnade här känns det som.


Här är låten som vi sjöng. Hon gör det betydligt bättre. 


God Natt. 

Ovido - Quiz & Flashcards