Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Soran Ismail - 28 januari 2009 18:17

Nu är det middagsdags, skämtdags, festdags följt av läggdags. Jag lämnar er med dagens klipp av Svartskalle-Soran. Kanske det sista.

Av Soran Ismail - 28 januari 2009 13:29

Ikväll är det dags för mitt första jobb i Sundsvall. Det är faktiskt dags för mitt första besök i Sundsvall, till och med. Jag, Aron och Tobias ska uppträda på Casino Cosmopol där uppe. Är det några av er som bor där? Kom förbi isåfall.  Från vad jag har hört så är det en riktigt bra scen, men jag har bara en referens på den punkten (David) och är det något man måste vara här i livet så är det källkritisk. Men det är kul att möjligheten till att spela lite poker finns i samma byggnad, beroende på suget. Det enda som möjligtvis är lite synd med detta är att jag missar premiären för Onsdagsklubben på EGO, som mina vänner håller i. Ett tips till folk som bor i Sthlm och är myndiga.


Nu går tåget om en timme. Den här gången ska det jävlarimig inte hända något oförutbestämt som ställer till det för mig tidsmässigt. Jag orkar inte hetsa mer.


 För övrigt, en fråga till er som har någon erfarenhet av detta: Vad är roligast att träna, boxning eller kick-boxning? 

Av Soran Ismail - 28 januari 2009 02:25

Jag hatar David. Fast med kärlek.


Jag glömde berätta för dig, kära dagbok, att jag tidigare använt mig av mitt kompiskort.  Jag bad David komma till Norra Brunn för att titta på mig i lördags, och ge lite positiv feedback, vilket gynnade mig på ett professionellt sätt. David däremot använde återigen sitt kompiskort ikväll för att få mig att gå ut med honom när jag inte ville. Jag kan känna att jag och David har lite olika prioriterinar här i livet, och att mina faktiskt är lite bättre. 


Men vad vet jag..?


God Natt



Ovido - Quiz & Flashcards